Τί φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο της βίντεο κλιπ;

Ντυμένη πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας

Τί φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο της βίντεο κλιπ;

Οι στιλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή αποτελούν πάντοτε θέμα συζήτησης στους καλλιτεχνικούς κύκλους και όχι μόνο. Το αδύνατο και εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα της, της επιτρέπει να εμφανίζεται πάντοτε με την τελευταία λέξη της μόδας, χωρίς να προβληματίζεται ιδιαίτερα για το… νούμερο που θα επιλέξει.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην πρόσφατη εμφάνισή της στην Υδρα, όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Έρωτα Θέλει η ζωή». Για αυτό το βίντεο κλιπ, η τραγουδίστρια επέλεξε ένα πράσινο στενό μίντι φόρεμα του Οίκου Dolce and Gabbana από την καινούρια μάλιστα κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2010-2011.

Πρόκειται για ένα από τα βασικότερα κομμάτια της νέας συλλογής του Οίκου σε πράσινο χρώμα με τιράντες, μαύρη δαντέλα στις άκρες και το στήθος, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι μαύρες βούλες και μπροστά και πίσω από το φόρεμα. Το… μαύρο πουά άλλωστε πάνω στο πράσινο φόντο αποτελεί και την κεντρική ιδέα των περισσοτέρων φορεμάτων της νέας συλλογής των σχεδιαστών Domenico Dolce και Stefano Gabbana για τον φετινό χειμώνα.

Στο βίντεο κλιπ, τα μα��λιά της Δέσποινας είναι πιασμένα «μισά» και μάλιστα όσοι την είδαν από κοντά, μίλησαν για ένα χτένισμα αλά Brigitte Bardot.

Η φωτογραφία που βλέπετε έχει τραβηχτεί από άλλη φωτογράφιση που έκανε η ηθοποιός Εμιλυ Κόλιανδρη για το περιοδικό Marie Claire, όπου φορά το ίδιο ακριβώς φόρεμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top