Φωτογραφίες-πρόκληση ανεβάζει η Αννα Βίσση στο facebook

Πώς ο Σάκης την έπιασε από...πίσω...

Είναι γεγονός ότι για τον Σάκη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πόσο μάλλον για την Άννα Βίσση, που μετά από 30 – και βάλε - χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο ξεσηκώνει το κοινό σε όποιο χώρο και εάν βρεθεί.

Στην σελίδα Αθηνών Αρένα by Anna Vissi που έχει δημιουργηθεί στο facebook «ανέβηκαν» άκρως προκλητικές φωτογραφίες από τις πρώτες ημέρες των εμφανίσεων του Σάκη και της Άννας, ή της Άννας και του Σάκη, αν προτιμάτε, στις οποίες μάλιστα διακρίνεται ο Σάκης να απλώνει το χέρι του και να πιάνει την Αννα... από πίσω!

Mάλιστα, η απόλυτη έχει χαλαρώσει και απολαμβάνει το ντουέτο της με τον Σάκη, ενώ ο τραγουδιστής έχει το βλέμμα του στραμμένο προς το πάτωμα και έχει αφιερωθεί εξολοκλήρου στην ερμηνεία του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η... απόλυτη δεν εμφανίζεται σε καμία φωτογραφία από όσες έχει ανεβάσει με φόρεμα. Φορά σε όλες... παντελόνι ή κολάν! Τυχαίο; 'Η την βολεύει την Αννούλα; Τόσο η πρώτη φωτογραφία, πάντως, όσο και οι υπόλοιπες που ανέβασε η Αννα Βίσση στην σελίδα Aθηνών Αρένα by Anna Vissi διακρίνονται από έντονα ερωτική διάθεση, κάτι που έχει προκαλέσει και εκατοντάδες σχόλια από τους αναγνώστες της συγκεκριμένης σελίδας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Αννα Βίσση στο facebook

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top