Αντώνης Βλοντάκης: «έχω ματώσει στις πισίνες»

Τι αποκαλύπτει ο κούκλος πολίστας του «Just The Two Of Us»

Αντώνης Βλοντάκης: «έχω ματώσει στις πισίνες»

«Αυτό που υπηρετώ με πίστη και αφοσίωση είναι το άθλημα του πόλο», είπε αποκλειστικά στο «Super Star» ο Αντώνης Βλοντάκης, ο κούκλος αθλητής που έκλεψε τις εντυπώσεις στο «Just The Two Of Us»! Όπως τόνισε, δεν είναι και δεν θέλει να γίνει τραγουδιστής, προσθέτοντας πως το σόου του Mega είναι ευκαιρία για να προβληθούν άνθρωποι που μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο για τους νέους.

Ο σέξι πολίστας είπε πως αποφάσισε να συμμετάσχει στο «Just The Two Of Us» αφού συζήτησε την πρόταση που του έγινε με την σύζυγό του και κατέληξαν στην απόφαση ότι αφού γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό θα έπρεπε να είναι δεκτικός, όπως και στο παρελθόν.

Για πρώτη φορά, ο Αντώνης τραγούδησε σε μία εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου για την οποία αποκάλυψε ότι ζήτησε το μικρόφωνο για πλάκα, αφού είχε πιει λίγο κρασάκι παραπάνω!

«Ο χώρος μου δεν συμβαδίζει με το καλλιτεχνικό κομμάτι που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην Ελλάδα. Έχω μάθει να παλεύω μέσα στα νερά... έχω παίξει με σπασμένο κεφάλι, με σπασμένα πλευρά... αυτό που υπηρετώ με πίστη και αφοσίωση είναι το άθλημα του πόλο», πρόσθεσε ο 35χρονος αθλητής.

Όπως τόνισε, η εμφάνισή του στην τηλεόραση δεν εξυπηρετεί τον ίδιο σε τίποτα. «Επειδή λαμβάνω μέρος σε ένα παιχνίδι, θεώρησα ότι είναι καλ�� να βγω και κάποιοι άνθρωποι που δεν με ξέρουνε να με γνωρίσουνε», πρόσθεσε. Άλλωστε, είναι από τους μόνους που παραδέχεται ότι εκτός από τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του σόου, είναι καλό να δειχτεί προς τα έξω και η δουλειά κάποιων ανθρώπων.

«Νομίζω ότι επιτέλους η τηλεόραση θα πρέπει να προβάλλει και ένα άλλο είδος ανθρώπων, που μπορεί να αποτελέσουν πρότυπο για νέα παιδιά. Ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά, όπως λένε και στο χωριό μου, αν δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν τρως», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης και κατέληξε: «πρέπει να μάθουν τα παιδιά πως για να φτάσεις σε ένα υψηλό επίπεδο θα πρέπει να σκοτωθείς στη δουλειά, να είσαι προσηλωμένος στον στόχο σου και όλα τα αγαθά κόποις κτώνται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top