Ben Affleck: «βαρέθηκα τους bodyguards και τις κοσμικότητες»

Τι λέει για την ζωή του ο γνωστός ηθοποιός

Ben Affleck: «βαρέθηκα τους bodyguards και τις κοσμικότητες»

«Δεν θέλω η ζωή μου να μοιάζει με τσίρκο. Βαρέθηκαν τους bodyguards, τους paparazzi, τις τουρνέ και τις κοσμικότητες», λέει ο Ben Affleck και μιλά για την καθημερινή του ζωή με τρεις γυναίκες, την πρώην του Jennifer Lopez, τα νέα του σχέδιά και τις αμαρτίες του!

Με αφορμή την νέα του ταινία, «The Town», ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Down Town». «Αν δεν ήμουν στο Hollywood ίσως και να το σκεφτόμουν να γίνω ληστής», λέει χαριτολογώντας και αναφέρει πως η ταινία μιλά για τα δεσμά που δεν μπορούμε να σπάσουμε και για τις αμαρτίες των γονιών που πληρώνουν τα παιδιά τους.

Σε αυτή την τελευταία περίπτωση βάζει και τον εαυτό του: «όταν πηγαίνω την Violet στο σχολείο και καμιά φορά παίρνω και την μικρή για βόλτα, πλακώνουν οι paparazzi. Αν υπάρχει ένα πράγμα που μισώ στον κόσμο είναι ότι δεν μπορώ να πάω το παιδί μου στο σχολείο χωρίς ένα τσούρμο από γλοιώδεις φωτογράφους να την περιμένουν και να φωνάζουν... όλα αυτά τα θεωρώ σκατά και νιώθω ένοχος που οι μικρές πρέπει να τα υποστούν».

Τις καθημερινές του στιγμές με την σύζυγό του και τις δύο κορούλες του τις χαρακτηρίζει υπέροχες, αν και προσθέτει με χιούμορ πως είναι η... μειοψηφία και δυσκολεύεται να επιβάλλει την γνώμη του. «Έχω την καλύτερη οικογένεια στον κόσμο και την πιο όμορφη γυναίκα», προσθέτει και α��οκαλύπτει πως είναι ο τέλειος χαζομπαμπάς!

Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός και για την σχέση του με την Jennifer Lopez. Όπως λέει, τους τελευταίους μήνες του 2004 «βομβαρδίστηκε» από τυχαία περιστατικά που χτύπησαν ένα καμπανάκι μέσα του και, έτσι, έκανε το καλύτερο για εκείνον και για την JLo. «Ένα πρωί ξύπνησα και είπα "δεν θέλω η ζωή μου να μοιάζει με τσίρκο"», αποκαλύπτει, επισημαίνοντας πως ο ίδιος είχε συμβάλλει σε αυτό. Πλέον, την πρώην του την έχει συναντήσει δύο φορές σε κοσμικά events και αναφέρει ότι και οι δύο είναι πλέον πιο ευτυχισμένοι και πιο ώριμοι στις οικογένειές τους.

«Το τσιγάρο το έκοψα εδώ και τέσσερα χρόνια, η μηχανή μου σκουριάζει στο γκαράζ, το πόκερ το σταμάτησα και μπήκα στην αποτοξίνωση από το αλκοόλ πολλά χρόνια πριν», υπογραμμίζει ο Affleck, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του βαρετό, σε σημείο που η πραγματική του πλευρά δεν θα πουλούσε ούτε ένα περιοδικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top