Η αποκαλυπτικ�� συνέντευξη της Υβόννης Μπόσνιακ

Μάθετε τα πάντα για τη ζωή του κοριτσιού του Αντώνη Ρέμου

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Υβόννης Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ, η εδώ και έξι μήνες αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό «Hello», αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της που δεν ξέραμε έως τώρα. Προσγειωμένη και έχοντας απομυθοποιήσει το λαμπερό κόσμο της ομορφιάς, μιλά για την ιδιαίτερη σχέση της με την Ελλάδα, το φιλανθρωπικό Σύλλογο που έχει ιδρύσει, και τα μελλοντικά της σχέδια, χωρίς παράλληλα να διστάσει να απαντήσει και σε πιο… προσωπικές ερωτήσεις.


Με καταγωγή από Κροατία, Γερμανία και Γαλλία, «έχει γερμανικό τρόπο σκέψης» όπως λέει η ίδια, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της «ρομπότ» λόγω του αυστηρού τρόπου ζωής της. Αν και η οικογένεια της ζει στην Κροατία, η ίδια επιμένει ελληνικά καθώς όπως λέει «είμαι μια απ΄αυτούς που ήρθαν στη χώρα σας και δεν έφυγαν ποτέ. Όταν επισκέφτηκα την Ελλάδα την ερωτεύτηκα και μαγεύτηκα από την ομορφιά της και από πολλά άλλα πράγματα».


Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Παιδαγωγική και έχοντας δουλέψειδυο χρόνια σε παιδικό σταθμό, χαρακτηρίζει τον κόσμο της μόδας «μαγικό» αλλά παράλληλα έχει επίγνωση ότι «το αντικείμενο της έχει ημερομηνία λήξεως. Δεν μπορείς να χτίσεις το μέλλον σου πάνω του». Για το λόγο αυτό, έχει αναλάβει έναν ακόμα ρόλο, αυτόν της φιλανθρωπίας. Μέσω του ιδρύματος «Feeling Human», και με τη βοήθεια μερικών καλών φίλων, η Υβόννη στηρίζει «μη κερδοφόρους οργανισμούς και μεμονωμένα συνανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας». Άλλωστε το μότο της είναι :«Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν έχει επιτευχθεί δίχως πάθος».


Ποιος είναι όμως οτύπος άνδρα που την ελκύει; «Αυτός που είναι αληθινός, ειλικρινής, με χιούμορ και αυτοπεποίθηση, Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, υπομονή, κατανόηση, αποδοχή, συμβιβασμός και εμπιστοσύνη». Να υποθέσουμε ότι λέγοντας αυτά έχει στο νου της τον Αντώνη Ρέμο;


Η αγαπημένη της ελληνική φράση είναι «όλα θα πάνε καλά»,πρότυπο της είναι η μητέρα της την οποία όπως λέει «θαυμάζει», ενώ στα μελλοντικά της σχέδια είναι να κάνει «μια υγιή οικογένεια στην Ελλάδα»,και να δημιουργήσει ένα κέντρο υγείας για παιδιά με ειδικές ανάγκες, κάτι για το οποίο δηλώνει αποφασισμένη: «αν και ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος θα εργαστώ σκληρά για να φτάσω το στόχο μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top