Μπουράκ Χακί: «είμαι ωραίος, δεν είναι ντροπή»

Tι αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός Κενάν

Μπουράκ Χακί: «είμαι ωραίος, δεν είναι ντροπή»

Μπορεί στην Τουρκία να μην είναι μεγάλο αστέρι, όμως, στην Ελλάδα ο Μπουράκ Χακί, ο τηλεοπτικός Κενάν, κάνει πολλές καρδιές και τα μηχανάκια της AGB να τρελαίνονται! «Το ξέρω ότι είμαι ωραίος και δεν χρειάζεται να το κρύβω, δεν είναι ντροπή», δηλώνει ο ίδιος και αποκαλύπτει όσα ξέρει για την Ελλάδα αλλά και το ότι περιμένει πως και πως τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο Τούρκος ηθοποιός επισημαίνει πως ο πατέρας του ήταν από την Κομοτηνή και αποκαλύπτει ότι είναι λάτρης του χταποδιού, του ούζου και του τάβλι! Κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, ο κόσμος έσπευσε να τον δει από κοντά: «δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο. Με συγκινεί η αγάπη που μου δείχνουν εδώ στην Ελλάδα», δηλώνει.

Αν και δεν γνωρίζει κάποια ελληνική τηλεοπτική σειρά, έχει δει κάποιες. «Ξέρω όμως τις ελληνικές ομάδες γιατί ασχολούμαι πολύ με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ... Όταν ήμουν μικρότερος πήγαινα βόλτες στα τουρκικά παράλια και εκεί έπιανε ένα ελληνικό κανάλι. Νομίζω έγραφε ΕΡΤ1», προσθέτει.

«Μου κάνει εντύπωση που στην Ελλάδα οι σειρές δεν μεταγλωττίζονται αλλά υποτιτλίζονται», λέει ο ηθοποιός που ζει και εργάζεται σε μια χώρα που παράγει 17 τηλεοπτικές σειρές τον χρόνο, ενώ στη δική μας οι παραγωγές είναι κάθε χρόνο και φτωχότερες.

Στο δείπνο που παραχώρησε ο ΑΝΤ1 προς τιμήν του, ο Μπουράκ εξέφρασε την ελπίδα να μάθει σύντομα ελληνικά, ενώ αποκάλυψε πως το τέλος του «Κισμέτ» θα είναι τραγικό για τον Κενάν.

Αυτό τον καιρό, ο τηλεοπτικός Κενάν ετοιμάζει την νέα του σειρά όπου θα υποδύεται έναν ντετέκτιβ που προσπαθεί να εξιχνιάσει την απαγωγή ενός κοριτσιού, ενώ περιμένει το δεύτερο παιδί του.

Με την σύζυγό του, Σεμά Σιμσέκ, γνωρίστηκαν σε fashion show- εξάλλου, εκείνη έχει ανακηρυχθεί και καλύτερο μοντέλο της Τουρκίας- και έχουν ήδη έναν γιο 3 ετών. «Δεν την ζηλεύω καθόλου. Δεν το καταλαβαίνω το αίσθημα της ζήλιας. Εξάλλου και οι δύο δουλ��ύουμε στο χώρο και καταλαβαίνουμε από τέτοια πράγματα», λέει χαρακτηριστικά.

Μετά τον Μπουράκ Χακί, ο ΑΝΤ1 θα υποδεχθεί στην Αθήνα, στις 26 Οκτωβρίου, τον Ονούρ και την Σεχραζάτ, κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντζ και Μπερκουζάρ Κορέλ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top