Βέρα στο δεξί για Τουμασάτου - Σταύρου!

Όταν η ζωή αντιγράφει την τέχνη...

Βέρα στο δεξί για Τουμασάτου - Σταύρου!

Μπορεί οι περισσότεροι να ισχυρίζονται ότι τα σενάρια στις ταινίες και τις σειρές είναι βγαλμένα από τη ζωή αλλά στην περίπτωση της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου ίσχυσε το αντίθετο και η ζωή αντέγραψε την τέχνη!

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε στα πλατό των γυρισμάτων της σειράς «Βέρα στο δεξί» και -μετά από τρία χρόνια σχέσης- αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτα του. Έτσι, το ζευγάρι ακολούθησε πιστά το σενάριο που τους ήθέλε να διάγουν έγγαμο βίο και η γλυκιά ηθοποιός έβαλε χθες και στην πραγματικότητα βέρα στο δεξί!

Λιτά, διακριτικά και καλόγουστα, το δημαρχείο στολίστηκε και φωταγωγήθηκε για να μοιραστεί την ευτυχία της σημαντικής στιγμής του ζευγαριού. Το ζευγάρι έλαμπε κυριολεκτικά από ευτυχία και φαινόταν ότι ο έρωτας τους... δουλεύει σε φουλ ρυθμούς!


Η Μαριάννα, που ετοιμάζεται να φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτα τους σε 1-2 μήνες, ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου φορώντας ένα απλό αλλά κομψό λευκό νυφικό με μπεζ ζώνη και γόβες. Ο Αλέξανδρου Σταύρου, από την άλλη, γοητευτικός όπως πάντα και διπλά περιχαρής (λόγω του γάμου και της εγκυμοσύνης της Μαριάννας) ήταν κομψότατος σε ένα μαύρο κοστούμι με άσπρο πουκάμισο χωρίς όμως να βάλει γραβάτα.


Χαμόγελα σκόρπισε στους παρεβρισκόμενους ο Αλέξανδρος Σταύρου όταν τάισε την σύζυγο του από την εντυπωσιακή ολόλευκη τούρτα (γιατί είπαμε, πολιτικός γάμος αλλά δε στερηθούμε και την τούρτα!) θέλωντας να την "γλυκάνει" από τις πρώτες στιγμές του έγγαμου βίου τους.


Κουμπάρες της Κεφαλλονίτισσας ηθοποιού (ή -ορθότερα- μάρτυρες) οι καλές φίλες της νύφης, η σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα και η ηθοποιός Ηρώ Λούπη.


Αν και ο γάμος τους έγινε ενώπιον πολύ στενού οικογενειακού και φιλικού κύκλου, μετά το πέρας της τελετής έγινε δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας με καλεσμένους την Ελισάβετ Μουτάφη, τον Γιώργο Κυρίτση, την Άννα Παναγιωτοπούλου και πολλούς συναδέλφους και φίλους του ζευγαριού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top