Πανταζής: «οι gay που μου την έπεφταν, μου άρεσαν»!

Οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις που θα συζητηθούν

Πανταζής: «οι gay που μου την έπεφταν, μου άρεσαν»!

Τις πιο ακραίες και «πιπεράτες» εμπειρίες της ζωής του αποκαλύπτει ο Λευτέρης Πανταζής. Μεταξύ άλλων, εξομολογείται πως έχει πάει με 200 γυναίκες και έχει δοκιμάσει ναρκωτικά, ενώ οι gayπου τον φλέρταραν του άρεσαν και, μάλιστα, υπήρξε ένας με τον οποίο το πράγμα πήγε λίγο... παρακάτω!

«Κάνα δυό φορές, οι gay που με φλέρταραν μου άρεσαν, με τράβηξαν. Είχαν κάτι το ερωτεύσιμο», λέει ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Εγώ Weekly» και αποκάλυψε πως υπήρξε κάποιος με τον οποίο σκέφτηκε να δοκιμάσει!

«Το όνομά του ήταν Βαγγέλης και ήταν χορευτής. Ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Η προσέγγισή του ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να μην του δώσω προσοχή. Ήμουν πιτσιρικάς, 18 χρονών. Κάθε βράδυ έφερνε την παρέα του από το θέατρο! Τελικά δεν έγινε τίποτα. Αυτό κράτησε τρία χρόνια. Ήταν τόσο ευγενικός και συναισθηματικός που ντρεπόταν να μου μιλήσει. Κοκκίνιζε!», εξομολογείται. Όπως λέει, σκέφτηκε να βγει έξω μαζί του, ωστόσο, τελικά έκανε σχέση με μία κοπέλα από την παρέα του!

Άλλωστε, οι γυναίκες είναι από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της ζωής του. Μάλιστα, λέει πως είχε 8 μεγάλες σχέσεις και έχει πλαγιάσει με 200 γυναίκες, ενώ αποκαλύπτει πως κάποτε στη Θεσσαλονίκη πήγε με δύο ταυτόχρονα! Ο ίδιος έχει κάνει τρέλες για το «ασθενές φύλο», όπως π.χ. να «πεταχτεί» ένα πρωί για ψώνια στη Ρώμη με την κοπέλα που ήταν μαζί και να στείλει ένα φορτηγό λουλούδια στο καμαρίνι μιας ηθοποιού με την οποία είχε σχέση.

Ο λαϊκός τραγουδιστής δεν διστάζει να εξομολογηθεί και το ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά: «έχω δοκιμάσει χασίς, κοκαΐνη και πούρο. Δεν μου άρεσαν. Αγάπησα τις γυναίκες και το τραγούδι. Ασχολήθηκα μόνο με αυτό το "σπορ"».

«Ξαναγεννιέμαι από τις στάχτες μου», προσθέτει ο Λευτέρης Πανταζής και χαρακτηρίζει «τα δύο μωρά μου» την Ζώζα Μεταξά και την κόρη τους Κωνσταντίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top