200.000 δολάρια για μία τουαλέτα της πριγκίπισσας Diana

Ποιος τα έδωσε και πού...

200.000 δολάρια για μία τουαλέτα της πριγκίπισσας Diana

Τα ρούχα που έχει φορέσει αποτελούν έναν ολόκληρο θησαυρό. Μια κληρονομιά ανεκτίμητης αξίας, που δύσκολα θα συναντήσει ξανά κανείς. Ταγιέρ, τουαλέτες, μίνι, πρωινά, απογευματινά, βραδινά.

Η γκαρνταρόμπα της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana έχει αποτελέσει στο παρελθόν αντικείμενο ολόκληρων αναλύσεων, δημοσιευμάτων, ακόμη και βιβλίων. Η ίδια φρόντιζε να φοράει το κάθε ρούχο και όχι να την φοράει και αναδείκνυε την δημιουργία με την οποία εμφανιζόταν, οτιδήποτε κι αν ήταν αυτή.

Είναι όμως πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα, 13 χρόνια μετά τον θάνατό της, τα ρούχα της όχι μόνον δημοπρατούνται από μεγάλους Οίκους Δημοπρασιών ανά τον κόσμο, αλλά πωλούνται σε απίστευτα υψηλές τιμές.

Όπως μία κατακόκκινη τουαλέτα, με την οποία η πριγκίπισσα Diana είχε εμφανιστεί το 1992 σε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό γκαλά το οποίο είχε διοργανώσει ο πρόεδρος της Ουγγαρίας, το οποίο πουλήθηκε έναντι 205.000 δολαρίων! Η ταυτότητα του αγοραστή δεν έγινε γνωστή, ωστόσο αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι το ρούχο προσέλκυσε πλήθος υποψηφίων που θέλησαν να αποκτήσουν έναντι οποιουδήποτε τιμήματος το συγκεκριμένο ρούχο.

Στην συγκεκριμένη δημοπρασία που ονομάζεται Rock and pop culture auction, πουλήθηκαν και άλλα άκρως ενδιαφέροντα αντικείμενα τεράστιας αξίας: Τα γάντια που φόρεσε ο Michael Jackson στο εξώφυλλο του δίσκου Bad, έναντι 62.256 δολαρίων, όπως και η ζακέτα με την οποία εμφανίστηκε ο Keith Richards στο εξώφυλλο του άλμπουμ High Tides and Green Grass, έναντι 36.000 δολαρίων. 27.354 δολάρια κατέβαλε ο αγοραστής του διαμαντένιου δαχτυλιδιού που κάποτε φορούσε ο Elvis Presley, ενώ 21.084 δολάρια έδωσε ο αγνώστου ταυτότητας ιδιοκτήτης πλέον ενός χειρόγραφου του John Lennon.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top