«Ο Καπουτζίδης με μάγεψε, τον ερωτεύτηκα»

Ποια παρουσιάστρια αποκάλυψε το... μεγάλο της μυστικό

«Ο Καπουτζίδης με μάγεψε, τον ερωτεύτηκα»

Ούτε οι τεχνικές δυσκολίες, ούτε τα σχόλια περί «κρύου» ή «παγωμένου» σόου πτοούν την Δούκισσα Νομικού που έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Καπουτζίδη το απόγευμα της Δευτέρας.

«Δεν ξέρω», είπε η Δούκισσα «εάν ήμουν επιλογή του Γιώργου ή του Mega, αλλά αυτό που ξέρω ήταν ότι όταν τον γνώρισα, έπεσα κάτω, με μάγεψε, τον ερωτεύτηκα. Δύσκολα θα πώ κάτι τέτοιο για κάποιον από την πρώτη στιγμή, αλλά ο Γιώργος είναι μαγικός», δήλωσε η παρουσιάστρια που αποκάλυψε και πώς γνώρισε τον Γιώργο Καπουτζίδη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είδε για πρώτη φορά τον Γιώργο Καπουτζίδη όταν εκείνος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Όμορφου Κόσμου πέρυσι και αμέσως υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσά τους.

Αυτό το θετικό κλίμα διατηρήθηκε από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν μέχρι και σήμερα που οι δυο τους διατηρούν πλέον άριστες σχέσεις. «Ξέρω ότι ο Γιώργος χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι θα είμαστε μαζί και μου το είπε και χθες και συνέχεια μου το λέει», δήλωσε η παρουσιάστρια που παρά τα όσα ακούστηκαν για το σόου εντυπωσίασε, τόσο με την σούπερ μίνι πετρόλ δημιουργία με την οποία εμφανίστηκε, όσο και με την άνεσή της στον φακό. Η Δούκισσα χορεύει και τραγουδάει στο σόου, ενώ μεταφέρει και το κλίμα από τα παρασκήνια της εκπομπής, όπου βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι.

Όσο για το… μαλλί; Ενώ από ξανθό έγινε καστανό, η Δούκισσα το άλλαξε και πάλι και επανήλθε στο ξανθό, καθώς όπως φαίνεται, μπορεί να ήταν καλό, αλλά τελικά το μετάνιωσε… Άλλωστε μπορεί να αρέσει στον Γιώργο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top