Νέα κόντρα Μενεγάκη-Λάτσιου

Πώς η Ελένη «έστειλε αδιάβαστο» τον διευθυντή του Ant1

Νέα κόντρα Μενεγάκη-Λάτσιου

Ανώτερη, ανώτερη, «το φυσάει και δεν κρυώνει» η Ελένη. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε το πρωί της Δευτέρας, αφού κρατιότανε, κρατιότανε, αλλά στο τέλος, πέταξε όχι σπόντα, ένα «καρφί» μέχρι το ταβάνι.

Η Ελένη είχε καλεσμένη τη Ναταλία Γερμανού με την οποία συζήτησαν τις εντυπώσεις που άφησε το σόου του Γιώργου Καπουτζίδη. Αφού λοιπόν η Ναταλία εγκωμίασε το αστείρευτο ταλέντο του σκηνοθέτη και σεναριογράφου, η κουβέντα έφθασε και στο θέμα της κριτικής επιτροπής. Ποιος είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε: «Εσύ θα το’ κανες; Αν σου λέγανε να κρίνεις, να πάρεις θέση σε μία κριτική επιτροπή, θα το έκανες;», ρώτ��σε η παρουσιάστρια του Μες στην Καλή χαρά την έτερη παρουσιάστρια του Καφέ με την Ελένη. Παίρνει που λέτε το σοβαρό της η Ελένη και με ύφος που σκοτώνει απάντησε: «Όταν κλείσω την τηλεοπτική μου καριέρα, έχω πει ότι η δουλειά του μέλλοντος είναι κριτής. Δεν σε κρίνει κανείς, λες πέντε πραγματάκια, παίρνεις τα ωραία σου λεφτά και πας σπίτι σου. Διαφημίσεις».

Αυτό πάλι τι ήταν; Το «καρφί» της Ελένης στον Γιάννη Λάτσιο που είναι κριτής; Το «καρφί» της Ελένης στους κριτές των ριάλιτι γενικότερα; Από τον πρώην άντρα της ξεκίνησε, απλά πήρε και όλους τους υπόλοιπους η μπάλα. Κι εκείνον και τους υπόλοιπους πάντως τους «έστειλε αδιάβαστους» με αυτό που είπε.

Η Ελένη πάντως το έχει σκεφτεί πολύ καλά το θέμα και το έχει φιλοσοφήσει κιόλας. Έτοιμη την είχε την απάντηση. Αφορμή περίμενε για να την «πετάξει». Αφού από μέσα της έλεγε «δεν θα μου δώσει πάσα κανείς να πω αυτό που θέλω; Ότι δηλαδή οι κριτές των ριάλιτι κάθονται και πληρώνονται; Ότι οι κριτές των ριάλιτι παίρνουν τσάμπα λεφτά ενώ εγώ σκίζομαι κάθε μέρα εδώ να βγάλω 3.5 ώρες ζωντανό πρόγραμμα;»

Τί να κάνεις βρε Ελένη μου, υπομονή, θα έρθουν καλύτερες μέρες...

Αν αυτό πάντως δεν ήταν σπόντα για τον διευθυντή προγράμματος του Ant1, για ποιον ήταν; Α! Για την ίδια ίσως. Αφού το καλοσκέφτηκε η Ελένη, αυτό που μένει να κάνει είναι να γίνει κριτής. Μήπως μας αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και δεν το καταλάβαμε; Αυτό να δούμε. Την Ελένη να κρίνει τους επίδοξους σταρ της σοουμπιζ και τί στον κόσμο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top