Παντρεύονται Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός

Έγινε η πρόταση γάμου, ορίστηκε και η ημερομηνία!

Παντρεύονται Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός

Κουφέτα μας ετοιμάζουν Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός καθώς ο δικηγόρος έκανε πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια και εκείνη την αποδέχθηκε!

Λίγο πριν κλείσουν ένα χρόνο σχέσης, ο Θέμης αιφνιδίασε την Σταματίνα με μια έκπληξη που δεν την φανταζόταν... Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», της ζήτησε με κάθε μεγαλοπρέπεια και επισημότητα να τον παντρευτεί κι εκείνη, φυσικά, αποδέχτηκε.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρόταση ξεκίνησε περί τα μέσα του καλοκαιριού, όταν ο δικηγόρος ζήτησε από την καλή του να περάσουν μερικές μέρες στην Κόρινθο για να της γνωρίσει τους δικούς του.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στο κτήμα Νάσιουτζικ. Άλλωστε, ο χώρος προσφέρεται για τον ρομαντικό γάμο που τόσες φορές η Σταματίνα έχει πει ότι θα ήθελε να κάνει...

«Μου αρέσει που ονειρεύομαι μαζί με τον Θέμη, μου αρέσει που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου», δήλωσε προ μηνών η παρουσιάστρια του Alter, ενώ άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού επισημαίνουν πως αργά ή γρήγορα η ευτυχία που βιώνουν θα τους οδηγούσε στα σκαλιά της Εκκλησίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top