Καβγάς Κορομηλά - Ψινάκη για έναν άνδρα

Βαριά λόγια μεταξύ των άλλοτε καλών φίλων

Καβγάς Κορομηλά - Ψινάκη για έναν άνδρα

Στο «ψυγείο» μπήκαν οι φιλικές σχέσεις μεταξύ Ρούλας Κορομηλά και Ηλία Ψινάκη για τα μάτια ενός άνδρα! Αφορμή για τον καβγά μεταξύ της παρουσιάστριας και του μάνατζερ στάθηκε, άθελά του, ο νεαρός ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ο ηθοποιός είναι ο νέος προστατευόμενος του Ηλία Ψινάκη, με τον οποίο τον έχουμε δει σε ουκ ολίγες δημόσιες εμφανίσεις. Γνωρίζοντας την Ρούλα από τον καιρό που έκανε τα λαμπερά σόου, ο Ηλίας σκέφτηκε να της ζητήσει ως χάρη να πάρει τον Θεοχάρη για τα backstage του «Big Borther».

Όπως γράφει η εφημερίδα «Αποκαλύψεις», η ξανθιά παρουσιάστρια δεν αρνήθηκε στον καλό της φίλο και όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι ο μάνατζερ κατάλαβε πως ο προστατευόμενός του... τζάμπα περίμενε!

Απογοητευμένος από την συμπεριφορά της Ρούλας, ο Ηλίας Ψινάκης προσπάθησε να της μιλήσει, όχι για να ζητήσει τα ρέστα, αλλά για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του επειδή δεν τoν ενημέρωσε πως ο Παύλος Σταματόπουλος πήρε την θέση που εποφθαλμιούσε ο ανερχόμενος ηθοποιός.

Η παρουσιάστρια, όμως, δεν σήκωνε το τηλέφωνο και, όταν τελικά απάντησε στις κλήσεις του μάντζερ... ξέσπασε θύελλα! Επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον τους, η εφημερίδα αναφέρει πως ο Ηλίας Ψινάκης ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και ζητούσε εξηγήσεις, ενώ η Ρούλα το μόνο που κατάφερε να πει ήταν πως η επιλογή του παρουσιαστή των backstage δεν ήταν στο χέρι της.

Τα αίματα άναψαν και οι δύο φίλοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, βάζοντας «πάγο» σε μια σχέση που μετρά χρόνια και βιώματα.

Ρούλα και Ηλίας γνωρίζονται από την εποχή των βραδινών σόου της παρουσιάστριας, που συχνά - πυκνά είχαν καλεσμένο τον Σάκη Ρουβά, ενώ ο μάνατζερ στάθηκε στο πλευρό της κατά την περιπέτεια με την υγεία της. Μάλιστα, την είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του και της είχε παραχωρήσει ένα από τα αυτοκίνητά του, για να αποφύγει τους παπαράτσι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top