Στην Θεοδωρίδου γιόρτασε τα γενέθλια της η Μούσχουρη!

Τα δάκρυα συγκίνησης της Νατάσσας...

Στην Θεοδωρίδου γιόρτασε τα γενέθλια της η Μούσχουρη!

Συγκίνηση και... δάκρυα είχαν τα γενέθλια της Νάνας Μούσχουρη, τα οποία η μεγάλη καλλιτέχνιδα γιόρτασε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Η Νατάσσα καλωσόρισε τη Νάνα και της ευχήθηκε για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, ενώ τραγούδησε και ένα από τα κομμάτια της, αποσπώντας τόσο κολακευτικά σχόλια που την έκαναν να αποχωρήσει από την σκηνή δακρυσμένη!

Βγαίνοντας στη σκηνή η Νατάσσα αντίκρισε στο πρώτο τραπέζι την Νάνα Μούσχουρη και, όπως χαρακτηριστικά είπε, έτρεμε από το τρακ.

Αφού την καλωσόρισε στο μαγαζί, της ευχήθηκε χρόνια πολλά και να συνεχίσει την πορεία της όπως τόσα χρόνια, προσφέροντας σημαντικό έργο στον ελληνικό πολιτισμό. «Πήρατε τις πλάτες σας στην Ελλάδα και την καθιερώσατε σε όλο τον πλανήτη», πρόσθεσε η τραγουδίστρια και ο κόσμος χειροκρότησε θερμά.

«Προτιμώ να συνεχίσεις εσύ το έργο μου», της είπε η Νάνα Μούσχουρη με τόσο συγκινητικό τρόπο, που η Νατάσα δεν άντεξε, ζήτησε συγνώμη από το κοινό και έφυγε για το καμαρίνι της δακρυσμένη!

Στην επιστροφή της, ερμήνευσε μία από τις δεκάδες επιτυχίες της Μούσχουρη ως τραγούδι γενεθλίων και ελάχιστο «ευχαριστώ» για την παρουσία της στο μαγαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top