Τι ηλικία έχει η Νατάσσα Θεοδωρίδου;

Το αποκάλυψε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή

Τι ηλικία έχει η Νατάσσα Θεοδωρίδου;

Την ηλικία της και το αν έχει κάνει πλαστική επέμβαση αποκάλυψε η Νατάσσα Θεοδωρίδου σε τηλεοπτική εκπομπή! Όχι, στην κουμπάρα Ελένη ακόμα δεν πήγε κι ας έχει ελευθέρας όπως είπε χαρακτηριστικά τις προάλλες η παρουσιάστρια...

Μετά το πρωινό του Σκάι, η τραγουδίστρια έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές του Alpha: αφού την είδαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και εν συνεχεία στην Άση Μπήλιου, ήρθε η ώρα του Πέτρου Κωστόπουλου να την έχει καλεσμένη. Μόνο στην Ελένη Μενεγάκη και το... «Κάτι Ψήνεται» δεν έχει βγει η Νατάσσα και έτσι που το πάει πιο πιθανό είναι να εμφανιστεί ως guestστο πρόγραμμα μαγειρικής παρά στον «Καφέ»!

Η Νατάσσα, λοιπόν, είπε χωρίς φόβο και πάθος στον Πέτρο Κωστόπουλο πως είναι 40αρα: «είμαι γεννημένη το 1970», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως σε δύο εβδομάδες έχει τα γενέθλιά της.

Ο παρουσιαστής την ρώτησε αν έκανε πλαστική επέμβαση, μιας και ήταν παντρεμένη με έναν από τους μετρ του είδους, τον Ανδρέα Φουστάνο. «Έχω βγάλει μόνο μία ελίτσα και έτσι γνώρισα τον Ανδρέα. Αυτός είναι ο λόγος που γνωριστήκαμε. Αν είσαι 28 στα 29 και πας να τραβηχτείς, έχεις πρόβλημα αλλού», είπε η Νατάσσα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «πολύ γοητευτικό» τον Ανδρέα Φουστάνο και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον χωρισμό της με το�� Θεόφιλο Τζιώτη.

Με τόσα που έχει αποκαλύψει σε τόσες εκπομπές του Αlpha, άντε να δούμε τι θα απομείνει να πει όταν θα πάει στην κουμπάρα Ελένη, αν πάει βεβαίως βεβαίως...

Πρώτη ανάρτηση: 15/10/2010 00.30

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top