Πρωτοσέλιδο εφημερίδας...την πάντρεψε!

Εξαλλη πασίγνωστη σταρ με διεθνούς φήμης εφημερίδα

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας...την πάντρεψε!

Με ολόκληρο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα κυκλοφόρησε την Παρασκευή (15/10) η εφημερίδα Daily Mirror το οποίο μάλιστα είχε τίτλο «ο γάμος της Kate Moss».

Η εφημερίδα φιλοξενούσε εκτενές ρεπορτάζ με λεπτομέρειες του χώρου όπου τελέστηκε το μυστήριο (σε ένα μικρό εκκλησάκι στην Σικελία), καθώς και το τι φορούσε τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός. Σύμφωνα με αυτό, η Kate Moss εμφανίστηκε στο γάμο της με ένα see-through στενό φόρεμα, ενώ ο αγαπημένος της Jamie Hince με ένα σκούρο γαμπριάτικο κοστούμι, που μάλιστα εντυπωσίασε την μέλλουσα σύζυγό του. Παρούσα στο γάμο που έγινε στα τέλη Αυγούστου στην Σικελία, ήταν, σύμφωνα πάντοτε με το ρεπορτάζ και η 7χρονη κόρη της Lila Grace.

Πώς όμως και από πού αντλήθηκαν όλες αυτές οι πληροφορίες όταν λίγες ώρες μετά το ίδιο το μοντέλο βγαίνει και διαψεύδει την είδηση; «Δεν παντρεύτηκα», ισχυρίζεται η Kate Moss, στην Daily Mail αυτή τη φορά, λέγοντας ότι τίποτε από όλα αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η Moss παραδέχθηκε ότι πράγματι βρέθηκε στην περιοχή της Σικελίας στα τέλη του καλοκαιριού, αλλά μόνον για διακοπές. Καμία σχέση με γάμο, είπε το μοντέλο, που δήλωσε ότι δεν έχει κάνει κανέναν γάμο. Το δαχτυλίδι, δε, που φορά, το φορά εδώ και καιρό και δεν είναι βέρα. «Είμαι 36 ετών και ο σύντροφός μου 40. Δεν έχω κανέναν λόγο να το κρύψω», είπε χαρακτηριστικά, έξαλλη με την εφημερίδα που δημοσίευσε το θέμα, που δεν ισχύει, όπως λέει.

Το μοντέλο, που διατηρούσε για χρόνια σχέση με τον μουσικό Pete Doherty, είδε την ζωή της και την καριέρα της να καταστρέφεται το 2007, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στις οποίες διακρινόταν να κάνει χρήση κοκαϊνης. Για πολλούς, ήταν ο Doherty που την «έριξε» στον εφιάλτη των ναρκωτικών.

Ετσι, εξαιτίας του ότι η σχέση της με τον Τύπο και τους δημοσιογράφους έχει περάσει από δεκάδες σκαμπανευάσματα, πήρε την απόφαση να γνωστοποιεί οτιδήποτε αφορά την προσωπική της ζωή, για να αποφύγει να εκτεθεί ξανά στο μέλλον. Τώρα, εάν αυτό το εφαρμόζει ή όχι, δεν μένει παρά να αποδειχθεί με το πέρασμα του χρόνου.

Εάν ισχύει πάντως, είναι σίγορα θέμα. Εάν πάλι, όχι, αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι πως τα ��επορτάζ... μαϊμού δεν είναι μόνον ελληνικό φαινόμενο, αλλά... παγκόσμιο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top