Πρώτο διεθνές συνέδριο... ξανθών!

Το... οξυζενέ σας και βουρ για εκπαίδευση...

Η είδηση είναι πραγματική. Δεν είναι ψεύτικη, ούτε αποκύημα κάποιας νοσηρής φαντασίας.

Μετά την εκδίκηση της ξανθιάς και το νησί με τις ξανθές, έφτασε η ώρα για το πρώτο διεθνές...συνέδριο ξανθών γυναικών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας, από τις 21/10 μέχρι τις 24/10. Όσες πιστές προσέλθετε. Απλώς, σε περίπτωση που αποφασίσετε να πάτε και δεν είστε φυσική ξανθιά, μην ξεχάσετε το οξυζενέ!

Μάλιστα στις 23/10, οι ξανθές συμμετέχουσες, που αναμένεται να φτάσουν τις 1.000, θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ, κάνοντας πορεία στους δρόμους της Σόφιας, με στόχο να είναι οι περισσ��τερες ξανθές, που μαζεύτηκαν ποτέ σε μία περιοχή.

Ο στόχος του συνεδρίου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές, είναι να βελτιωθεί η θέση των ξανθών στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή. (Μην σχολιάσετε από μέσα σας, το κατάλαβα).

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει διαγωνισμό για την καλύτερη ξανθή παρουσία, αλλά και βραβείο για την πιο...έξυπνη ξανθιά! Oι διοργανωτές μάλιστα επεσήμαναν ότι θα υπάρχει συγκεκριμένο dress code: Επιβάλλεται ροζ μπλουζάκι και λευκό παντελόνι σε συνδυασμό με ροζ αξεσουάρ.

Φυσικά, από το συνέδριο δεν θα λείψει ο διαγωνισμός για το καλύτερο ανέκδοτο που αφορά τις ξανθές!

Τώρα κι εγώ τί να σας πω...αδυνατώ να σας αποκαλύψω το χρώμα των μαλλιών μου γιατί θα βρεθώ κατευθείαν στο συνέδριο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top