Παντρεύτηκε ο Ross από τα «Φιλαράκια»

Μυστικός γάμος για τον γνωστό ηθοποιό

Παντρεύτηκε ο Ross από τα «Φιλαράκια»

Την ώρα που η Monica από τα «Φιλαράκια» ανακοίνωνε τον χωρισμό της, ο τηλεοπτικός της αδερφός, Ross, αποκάλυπτε τον μυστικό του γάμο με την επί τρία χρόνια αγαπημένη του, Zoe Buckman!

Ο 43χρονος ηθοποιός και η 25χρονη σύντροφός του γνωρίστηκαν το 2007 στο Λονδίνο, όταν ο David Schwimmer σκηνοθετούσε την ταινία «Run Fatboy, Run». Η Zoe δούλευε τότε ως part time φωτογράφος και σερβιτόρα σε γνωστό club της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου και έγινε η γνωριμία τους.

Σύντομα, η 25χρονη μετακόμισε μόνιμα στο Λος Άντζελες για να συγκατοικήσει με τον καλό της.

Πάντως, Ο τηλεοπτικός Ross μας βγήκε πολύ μυστικοπαθής... Mπορεί στα «Φιλαράκια» να παντρευόταν και να χώριζε με ευκολία, ωστόσο, στην πραγματική του ζωή αρραβωνιάστηκε χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι!

Ο αρραβώνας με την Zoe έγινε τον περασμένο Μάρτιο και τον Ιούνιο το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Εντούτοις, πέρασαν μήνες μέχρι το νέο να μαθευτεί!

Πριν από την 25χρονη, ο ηθοποιός είχε δεσμό με την τραγουδίστρια Natalie Imbruglia και το μοντέλο Gina Lee, ενώ φήμες τον ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί την Ισραηλινή ηθοποιό Mili Avital.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top