Μεταναστεύει λόγω οικονομικής κρίσης η showbiz

Ποιοί επώνυμοι εγκαταλείπουν καριέρα και φίλους;

Μεταναστεύει λόγω οικονομικής κρίσης η showbiz

Τον δρόμο της... ξενιτιάς παίρνουν πολλοί επώνυμοι, καθώς η οικονομική κρίση δεν τους άφησε ανεπηρέαστους. Άλλος για Μήλο τράβηξε λοιπόν κι άλλος για Βραζιλία, με τον Γιώργο Αλκαίο να έχει κάνει ήδη την αρχή.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές και σχεδιαστές μόδας είναι μεταξύ εκείνων που έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους και έφυγαν γι’ άλλες πόλεις της Ελλάδας ή για Εξωτερικό.

Μόνιμος κάτοικος Μήλου είναι πλέον ο Γιώργος Αλκαίος, που αφού έκανε την Ευρώπη να φωνάζει «Opa» δεν ε��χε την ανταπόκριση που περίμενε όταν επέστρεψε από την Eurovision. Ο τραγουδιστής έχει ήδη μετακομίσει στο νησί και έχει κάνει τα πρώτα επιχειρηματικά του βήματα. Παράλληλα, ετοιμάζει σύντομα ταξίδι μοναχά για πάρτη του, σε Αυστραλία και Αμερική.

Στην Μήλο έχει βρει καταφύγιο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφήνοντας στην Αθήνα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, ο παρουσιαστής έμεινε και φέτος εκτός τηλεόρασης και ραδιοφώνου, οπότε - σύμφωνα με το περιοδικό «Xάι»- αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να φύγει στο Εξωτερικό.

Τα μπογαλάκια του και στη... Βραζιλία ο Μιχάλης Ασλάνης! Μιλώντας στην εκπομπή «Κους Κους», ο σχεδιαστής είπε πως τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολα και για τον λόγο αυτό θα φύγει. «Δεν θα αφήσω τη δουλειά μου, δυστυχώς ή ευτυχώς είναι το Α και Ω της ζωής μου. Θα έρχομαι εδώ για τις κολεξιόν μου, αλλά θα περνάω μεγάλο μέρος της ζωής μου στη Βραζιλία», είπε χαρακτηριστικά.

Κουρασμένος από όλους και όλα στην Ελλάδα δήλωσε πρόσφατα και ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος -όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει- αναζητά διαμέρισμα στο Βερολίνο. «Με έχουν κουράσει τα πάντα. Το σύστημα, οι άνθρωποι, η κακή διοίκηση», δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιοδικό «Λοιπόν» ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top