Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα του 2010

Ποια «καυτή» μελαχρινή ηθοποιό ανέδειξε το κοινό;

Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα του 2010

Είναι 30 ετών, μελαχρινή, ηθοποιός στο επάγγελμα, κόρη μουσικού και στριπτιζέζ και... άγνωστη εκτός ΗΠΑ. Ο λόγος για την Minka Kelly που αναδείχθηκε ως η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή για το 2010!

Η «καυτή» Minka, κόρη του κιθαρίστα των Aerosmith και γνωστής στριπτιζέζ, επιλέχθηκε από τους αναγνώστες του ανδρικού περιοδικού «Esquire» ως η γυναίκα που έκλεψε τις εντυπώσεις και τις φαντασιώσεις αυτόν τον χρόνο. Στον ίδιο... θρόνο έχουν καθίσει επίσης οι Angelina Jolie, Jesicca Biel, Scarlett Johanson, Charlize Theron, Halle Berry και Kate Beckinsale.

Γεννημένη στις 24 Ιουνίου του 1980, στο Λος Άντζελες, έγινε ευρέως γνωστή από την ��ειρά του NBC «Friday Night Lights», ως Lyla Clarity, από το 2006 ως το 2009.

Βέβαια, το υποκριτικό της ταλέντο δεν ήταν την καταξίωσε όσο η σχέση της με άσο του μπέιζμπολ, τον αρχηγό της ομάδας των New York Yankees, Derek Jeter.

H δημοτικότητά της έπιασε «κόκκινο» -στις ΗΠΑ πάντοτε- όταν αποκάλυψε πως δουλεύει με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για να κάνει προσθετική στήθους! Βέβαια, η επέμβαση δεν έγινε ποτέ καθώς, όπως είπε η ίδια, το μετάνιωσε.

Στα 30 της χρόνια, η Minka δηλώνει ικανοποιημένη και ευχαριστημένη από τον εαυτό της, ενώ εξομολογείται πως δεν ζητάει πολλά: μια νύχτα στο σπίτι, με ένα ποτήρι κρασί και ταινία είναι το ιδανικότερο γι’ αυτήν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top