Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «δέχθηκα ανήθικη πρόταση»

Σε ποιά πρότειναν σεξ για να περάσει οντισιόν;

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «δέχθηκα ανήθικη πρόταση»

Μια αποκάλυψη - βόμβα κάνει σε συνέντευξή της γνωστή ηθοποιός του Hollywood, που λέει έξω από τα δόντια ότι δέχθηκε ανήθικη πρόταση, κάτι που πολλές συνάδελφοί της προτιμούν να... κρύβουν!

«Όταν έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα ένας παραγωγός μου δήλωσε ότι πρέπει να τελειώσουμε το ραντεβού μας σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου», δηλώνει ευθαρσώς στο περιοδικό «Elle» η Gwyneth Paltrow, προσθέτοντας πως απέρριψε την πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Έφυγα σοκαρισμένη», συνεχίζει η βραβευμένη με Όσκαρ 38χρονη ηθοποιός και αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της showbiz, ειδικά για όσες κοπέλες κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Σύμφωνα με τη Gwyneth, η ανήθικη πρόταση της έγινε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, όταν βρισκόταν ακόμα στα πρώτα της βήματα και σκέφτηκε πως δεν θα κατάφερνε να επιτύχει τίποτα αν τα πράγματα στο Hollywood κανονίζονταν με αυτόν τον τρόπο.

«Καταλαβαίνω ότι κάποιος τρίτος ο οποίος δεν με γνώριζε καλά μπορεί να σκεφτόταν ότι η καριέρα μου θα σταματούσε πριν καν ξεκινήσει αν δεν κοιμόμουν μαζί του», καταλήγει.

Πάντως, ακόμα και τώρα που πλησιάζει τα 40, η ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα, όχι όμως σεξουαλικής φύσης. Όπως λέει, είναι δύσκολο για μια ηθοποιό στην ηλικία της να βρει ρόλους που της ταιριάζουν. «Υπάρχουν πολλοί ρόλοι που είναι εντάξει, αλλά πολύ λίγοι που είναι πραγματικά καλοί, ειδικά για κάποια στην ηλικία μου. Μερικές φορές διαπιστώνεις πως ένας ρόλος που σου αρέσει πολύ, πηγαίνει σε κάποια δέκα χρόνια μικρότερή σου», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Πρώτη ανάρτηση: 12/ 10/ 2010 23:42

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top