Ποιός είναι ο σταρ με την μουστάκα και το πούρο;

Παγκόσμιος χαμός για να τον αναγνωρίσουν

Ποιός είναι ο σταρ με την μουστάκα και το πούρο;

Παγκόσμιος αστέρας και νούμερο ένα στις αναζητήσεις στο Ίντερνετ έχει γίνει από τις αρχές του μήνα ένας τύπος με μουστάκι και πούρο σε αγώνα γκολφ. Η γραφική εμφάνισή του τον έκανε «μανία», ενώ η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε μόλις σήμερα: είναι ένας 30χρονος κάτοικος Λονδίνου, που μένει ακόμα με την μαμά και τον μπαμπά!

Ο μυστηριώδης άνδρας, που έγινε γνωστός ανά τον κόσμο σε μερικές μόνο ώρες και με το παρατσούκλι «cigar guy», βρισκόταν στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή για να απολαύσει -και με το παραπάνω- τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας.

Ο 30χρονος στεκόταν πίσω από τον αστέρα του γκολφ Tiger Woods στο τουρνουά Ryder Cup, όταν ο πρώτος έστειλε κατά λάθος την μπάλα πάνω σε φωτογράφο της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Ο φωτογράφος Mark Pain πρόλαβε να απαθανατίσει την στιγμή, όμως, αντί για την φωτογραφία, όλος ο κόσμος άρχισε να μιλάει για τον «cigar guy»!

Αμέσως άρχισαν τα σενάρια για το ποιός είναι ο χαμογελαστός με την ψεύτικη μουστάκα, αντάξια του Κολοκοτρώνη και του Ron Jeremy και την πουράκλα στο στόμα...

Μάλιστα, η φωτογραφία του έγινε avatar σε πολλά forums, blogs και sites κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πολλοί τον έκαναν μοντάζ σε διάφορες φωτογραφίες, όπως π.χ. στο φιλί Madonna - Spears ή συναντήσεις πολιτικών ηγετών.

Τελικά, το μυστήριο έλαβε τέλος: ο ιστορικός -πια- «cigar guy» είναι ο 30χρονος λάτρης του γκολφ Rupesh Shingadia, γιος ενός συνταξιούχου μηχανικού και μι��ς νοικοκυράς, που διαμένει με τους γονείς του στο City του Λονδίνου και ασχολείται με τις επενδύσεις!

«Νιώθω ντροπιασμένος και υπερεκτιμημένος», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα «Daily Mail» και πρόσθεσε: «ούτε μία στο εκατομμύριο δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο. Είναι εντελώς σουρεάλ».

Όπως διευκρίνισε, η εμφάνισή του ήταν ένας... φόρος τιμής στον Ισπανό πρωταθλητή Miguel Angel Jimenez, για να καυτηριάσει το ότι σε ένα ευρωπαϊκό τουρνουά ο guest ήταν Αμερικανός.

Κι αν ο φόρος τιμής δεν «έπιασε», ο Shingadia κατάφερε να γίνει σταρ σε όλο τον κόσμο μέσα σε λίγες ώρες και, πλέον, περιμένει τα... αποτελέσματα της δημοσιότητας στη δουλειά του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top