Στη φυλακή για εκβιασμό ο παρτενέρ της Παπαρίζου

Μπλεξίματα με την δικαιοσύνη για τον Νίκο των Antique

Στη φυλακή για εκβιασμό ο παρτενέρ της Παπαρίζου

Ένα βήμα πριν την φυλακή βρίσκεται ο Νίκος Παναγιωτίδης, ο παρτενέρ της Έλενας Παπαρίζου στους Antique, που γνώρισαν ημέρες δόξας μετά την 3η θέση στην Eurovision του 2001 με το «Die For You». Ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 6ετή κάθειρξη με την κατηγορία ότι οικειοποιήθηκε παράνομα από την θεία του 100.000 ευρώ, τα χρόνια που διέμενε στην Ελλάδα!

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον μουσικό σε 6ετή κάθειρξη για εκβιασμό, ενώ τον απάλλαξε από την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής για αφαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από το χρηματοκιβώτιο συγγενών του.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, το μπουζούκι των Antique δανείστηκε από την θεία του 100.000 ευρώ και έμενε στο σπίτι της στην περιοχή Φοίνικας στη Θεσσαλονίκη, την περίοδο από τον Νοέμβριο του 2001 και έως τον Σεπτέμβριο του 2004.

Ωστόσο, τα δανεικά έγιναν αγύριστα, ενώ ο Παναγιωτίδης φέρεται να απείλησε την γυναίκα πως αν μιλήσει στο σύζυγό της για τα χρήματα που της χρωστούσε τότε θα διακινδύνευε τη ζωή της αλλά και των παιδιών της!

Ο μουσικός αρνείται τις κατηγορίες και απουσίασε από την δίκη καθώς διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία.

Η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα με την καταβολή 5.000 ευρώ ως εγγύηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top