Γόνος εφοπλιστών παντρεύεται τραγουδίστρια

Ποιός φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην καλή του;

Γόνος εφοπλιστών παντρεύεται τραγουδίστρια

Τα σκαλιά της Εκκλησίας ετοιμάζονται να ανεβούν ο Νίκος Αγούδημος και η Νάνσυ Αλεξιάδη, καθώς ο νεαρός επιχειρηματίας φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια και εκείνη να είπε -φυσικά- το «ναι»!

Τι κι αν η οικογένεια Αγούδημου αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μετακόμισε μόνιμα στο Παραντίζο της Ελβετίας; Ο Νίκος πηγαινοέρχεται Λουγκάνο - Αθήνα για την ξανθιά αγαπημένη του και ο έρωτάς τους δεν πτοείται από τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο εργένης της high society και η τραγουδίστρια -που κάνουν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις- θα παντρευτούν το καλοκαίρι που έρχεται!

Ο Νίκος και η Νάνσυ γνωρίστηκαν σε βραδινή έξοδο μέσω κοινών φίλων και είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 2 χρόνια. Μάλιστα, πριν η οικογένεια Αγούδημου φύγει για Λουγκάνο, οι φήμες τους ήθελαν να συγκατοικούν στο σπίτι της Νάνσυς στη Γλυφάδα.

Από τότε που η οικογένεια μετακόμισε, ο Νίκος πηγαινοέρχεται δύο φορές τον μήνα από την Ελβετία και μένει στην Ελλάδα για περίπου μία εβδομάδα. Μάλιστα, το ζευγάρι προτιμά να μένει στο σπίτι μόνο ή με φίλους, αποφεύγοντας τις εξόδους σε πολυσύχναστα στέκια.

Αλλά και η Νάνσυ ταξιδεύει συχνά - πυκνά στην Ελβετία, ενώ είναι από τις λίγες γυναίκες με τις οποίες ο Νίκος είχε δεσμό και τις γνώρισε στην οικογένειά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top