Βγήκε από την φυλακή ο George Michael

Τι δήλωσε για την περιπέτειά του ο τραγουδιστής

Βγήκε από την φυλακή ο George Michael

Ελεύθερος μετά από ένα μήνα πίσω από της φυλακής τα σίδερα αφέθηκε ο George Michael, που είχε συλληφθεί όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε τζαμαρία και παραδέχθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών. «Ετοιμάζομαι να κάνω μία νέα αρχή», ήταν τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή μετά την αποφυλάκισή του.

Ο 47χρονος τραγουδιστής συνελήφθη τον Ιούλιο, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο και διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει χρήση κάνναβης. Στο δικαστήριο που ακολούθησε, ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ μέσω της ιστοσελίδας του ανακοίνωσε πως θα μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

«Τις περασμένες εβδομάδες δεν υπήρξαν κλάματα, άγχος ή επιθέσεις από άλλους, αλλά ούτε και αϋπνία», είπε ο Michael βγαίνοντας από τις φυλακές του Highpoint, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά και θύμα εκβιασμού από άλλους κρατούμενους.

Αφού πρόσθεσε ότι όλοι -φύλακες και κρατούμενοι- τον αντιμετώπισαν με ευγένεια, επιβιβάστηκε στο μαύρο τζιπ του για να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ο κυπριακής καταγωγής σταρ θα πρέπει να εμφανίζεται τακτικά στο τμήμα και να πληρώσει πρόστιμο 1.365 λιρών, ενώ του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 5 χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top