Αποκλειστικό: ημίγυμνη στα Ματογιάννια η Gaga

Γιατί την πήραν «σηκωτή» και άρχισαν να τρέχουν;

Αποκλειστικό: ημίγυμνη στα Ματογιάννια η Gaga

Επεισοδιακή και αποκαλυπτική ήταν η βόλτα της Lady Gaga στην Μύκονο! Φορώντας μόνο κάτι που έμοιαζε με μαγιό και 12άποντα, η εκκεντρική σταρ περπάτησε στα σοκάκια του νησιού και την πήραν... «σηκωτή» γιατί ούτε να σύρει μπορούσε, αλλά είχε και τους παπαράτσι στο κατόπι!

Μετά την Ελούντα και την Σαντορίνη, η Gaga ταξίδεψε με ελικόπτερο μέχρι την Αθήνα και στη συνέχεια στη Μύκονο.

Παρέα με τον αγαπημένο της Luc Carl και έχοντας πάντα στο πλευρό της τους άνδρες ασφαλείας, η τραγουδίστρια περπάτησε στα Ματογιάννια φορώντας κάτι μαύρο σε στυλ μαγιό, ασορτί σακάκι και μεγάλα γυαλιά ηλίου, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο.

Η κάμερα του Star την «τσάκωσε» σε γνωστό κοσμηματοπωλείο όπου -όπως μάθαμε- ο καλός της της έκανε δώρο ένα κολιέ και ένα βραχιόλι αξίας 5.000 ευρώ!

Βγαίνοντας από το κατάστημα, η τραγουδίστρια προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τις κάμερες. Αρχικά, ένα λευκό πανωφόρι επιστρατεύθηκε για να κρύψει το πρόσωπό της, ενώ στην συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει την... πίσω όψη της, η οποία ήταν ολίγον τι εκτεθειμένη.

Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές εικόνες του Star, η τραγουδίστρια είχε και πρόβλημα με τα σοκάκια του νησιού, αφού μετά βίας μπορούσε να περπατήσει με τα λευκά 12ποντα που φορούσε!

Η λύση στο πρόβλημα ήρθε από τον... σωματοφύλακα, που πήρε την τραγουδίστρια στα χέρια και άρχισε να τρέχει στα γραφικά σοκάκια!!! Το τέλος της... κούρσας ήταν το λιμάνι, όπου η Gaga επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της και μετέβη για δείπνο σε εστιατόριο της Ψαρρούς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top