Ποια τραγουδίστρια θέλει σαν τρελή να... μετακομίσει ξανά;

Από την μία άκρη του κόσμου...στην άλλη

Ποια τραγουδίστρια θέλει σαν τρελή να... μετακομίσει ξανά;

Μετακόμισε γιατί… χώρισε, αλλά δύο χρόνια μετά θέλει να… ξαναμετακομίσει!

Πριν από δύο χρόνια που η Madonna χώριζε με τον Guy Ritchie, «κινούσε γη και ουρανό» για να φύγει από την Αγγλία για να μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Τότε, δήλωνε ότι θα μείνει για πάντα στην αμερικανική μεγαλούπολη και δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ ξανά στην Ευρώπη. Όμως, αυτά ανήκουν στο 2008. Γιατί σήμερα, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της, η βασίλισσα της ποπ περιμένει την έκδοση της βίζας της, προκειμένου να μπορέσει να μ��τακομίσει πίσω ξανά στην Μεγάλη Βρετανία μαζί με τα παιδιά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η Madonna θέλει διακαώς να γυρίσει στο Λονδίνο, αλλά αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, κυρίως εξαιτίας εκκρεμών νομικών υποθέσεών της. Τα παιδιά της Madonna, Λούρδη δεκατριών ετών, Rocco δέκα, ο υιοθετημένος David Banda πέντε και ο Mercy James τεσσάρων, γεννήθηκαν όλα στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο ο Rocco, γιος του Guy Ritchie είναι και ο μοναδικός που έχει βρετανικό διαβατήριο. Μόλις πάρει η ίδια βίζα, αυτομάτως θα λάβουν και όλα τα παιδιά.


Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει ότι σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντός της, η Madonna είχε ανάγκη τότε να μετακομίσει προκειμένου να πάρει μια ανάσα από τον χωρισμό αλλά τώρα είναι έτοιμη να επιστρέψει.

Ο Guy Ritchie δεν βλέπει την ώρα και την στιγμή που τα παιδιά θα επιστρέψουν στο Λονδίνο, ώστε να μπορεί να τα βλέπει πιο συχνά αλλά και να μεγαλώσουν με βρετανική παιδεία. Από την άλλη, πλέον και η Madonna έχει δρομολογήσει την επιστροφή της στο Λονδίνο, δεδομένου ότι και τα παιδιά της παρακολουθούν ένα γαλλικό σχολείο στη Νέα Υόρκη, το οποίο διαθέτει και παράρτημα στο Kensington του δυτικού Λονδίνου.

Μα τί είναι αυτό...Από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη, συνέχεια; Τί είναι Κολιάτσου-Παγκράτι; Ας εγκατασταθεί κάπου μόνιμα τελικά...

Παρακολουθείστε πλάνα από την τελευταία της φωτογράφιση για τον Οίκο Dolce nad Gabbana.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top