T. Στεφανίδου: «Ο Ευαγγελάτος δεν έχει κλάψει ποτέ»

Τί αποκάλυψε για την οικογενειακή της ζωή

T. Στεφανίδου: «Ο Ευαγγελάτος δεν έχει κλάψει ποτέ»

«Στα 12 χρόνια που είμαστε μαζί, δεν έχω δει ποτέ το Νίκο Ευαγγελάτο να κλαίει» εξομολογήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου στο «Πρωινό mou» με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στο Mega, όπου και έκανε «ποδαρικό».

Πανέμορφη, με στενό μπλε ταγιέρ και με ένα εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό, η Τατιάνα μίλησε για όλους και για όλα. Αυτό όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν οι άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος, όπως είπε η Τατιάνα κρύβει πολλές και μεγάλες ευαισθησίες, τις οποίες μπορεί και κρύβει πάρα πολύ καλά. Σε αντίθεση με την ίδια που κλαίει με το… παραμικρό. Σε ό,τι αφορά την σχέση της με τον σύζυγό της και το εάν αυτή έχει αλλάξει εξαιτίας του ότι εκείνος βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ενώ εκείνη παραμένει στο προσκήνιο, η Τατιάνα απάντησε: «Αυτό είναι ίσως η λογική που έχει αυτός που θεωρεί ότι η τηλεόραση είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό στην ζωή. Αυτό που κάνει ο Νίκος είναι πολύ πιο σημαντικό γιατί κινείται επιχειρηματικά στο χώρο του διαδικτύου. Κάνει κάτι το οποίο - για την οικογένειά μας - αυτή την στιγμή αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό και πολύ πιο δημιουργικό, από το να είσαι υπάλληλος να παίρνεις ένα μισθό, να ακολουθείς μία συγκεκριμένη γραμμή και να παρουσιάζεις ένα δελτίο ή μία εκπομπή. Η αίσθηση ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι άσχημο εξαιτίας αυτού του λόγου δεν έχει καμία βάση».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Star «Αξίζει να το ζεις» μίλησε για την απομάκρυνσή της από τον Ant1, η οποία όπως ανέφερε την έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, γιατί είναι διαφορετικό να ειδοποιείται όπως είπε κάποιος τον Μάϊο, ή έστω στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, απ’ ό,τι στα μέσα του καλοκαιριού. Αυτό όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν ο αντίκτυπος που είχε στην προσωπική και οικογενειακή της ζωή. «Τα παιδιά βιώνουν ό,τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι. Οποιες αναταράξεις βιώνει ένα σπίτι. Εύχομαι οι αναταράξεις στο δικό μας το σπίτι να είναι μόνον επαγγελματικές. Σε αυτό βέβαια, πρέπει να προστατέψεις τα παιδιά από οτιδήποτε κακό σου συμβαίνει. Εγώ αρχικά, αν και τα παιδιά μου με έβλεπαν στενοχωρημένη, τ��υς έλεγα ότι όλα είναι μία χαρά. Μετά κατάλαβα ότι όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος και αποφάσισα να τους εξηγήσω όλη την αλήθεια».

Παρά τα όσα δύσκολα πέρασε πάντως, αποφάσισε να τα αφήνει όλα εκτός σπιτιού και να προχωρά ακάθεκτη χωρίς να ασχολείται με κακεντρχή σχόλια και κακόβουλες κριτικές που θα την επηρεάσουν προσωπικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top