Ποια είναι η πιο ισχυρή γυναίκα της Μεγάλης Βρετανίας

Δεν είναι η Ελισάβετ...

Ποια είναι η πιο ισχυρή γυναίκα της Μεγάλης Βρετανίας

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η βασίλισσα Ελισάβετ δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της πλέον ισχυρής γυναίκας της Μεγάλης Βρετανίας. Οποιαδήποτε ψηφοφορία και εάν έχει γίνει στο παρελθόν, από οποιοδήποτε έντυπο, ή τηλεοπτικό μέσο, η Ελισάβετ ήταν πάντοτε πρώτη. Όμως αυτή τη φορά, η πιο ισχυρή γυναίκα της Μεγάλης Βρετανίας είναι η J. K. Rowling.

Η συγγραφέας των βιβλίων του Harry Potter, J.K. Rowling, κατάφερε να «εκτοπίσει» την μέχρι σήμερα – θεωρητικά τουλάχιστον - Πρώτη Κυρία της Αγγλίας. Με αφορμή την 100η επέτειο της εταιρείας National Magazine Company, που εκδίδει περίπου 20 περιοδικά στη Βρετανία, οι αρχισυντάκτες τους προέκριναν την πολυεκατομμυριούχο συγγραφέα για τις λογοτεχνικές και ηθικές της αξίες. Είναι η πρώτη φορά που η Βασίλισσα «εκτοπίζεται» από τον συγκεκριμένο θρόνο και ψηφίζεται άλλη γυναίκα ως η πιο ισχυρή γυναίκα της Μεγάλης Βρετανίας.

Το «αργυρό μετάλλιο», κατέκτησε η Victoria Beckham, σύζυγος του David Beckham και πρώην μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Spice Girls, ενώ η βασίλισσα, Ελισάβετ Β' ακολουθεί στην τρίτη θέση.

Στην πρώτη δεκάδα συμπεριλαμβάνονται και η Samantha Cameron, σύζυγος του πρωθυπουργού David Cameron, καθώς και η πασίγνωστη σχεδιάστρια μόδας, Vivienne Westwood.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top