«Υπό το μηδέν» οι σχέσεις Μενεγάκη-Θεοδωρίδου

Βρέθηκε στον Alpha, αλλά όχι για την Ελένη

«Υπό το μηδέν» οι σχέσεις Μενεγάκη-Θεοδωρίδου

Το έχουμε καταλάβει πλέον. Το έχουμε εμπεδώσει. Κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό.

Τελευταίο και πλέον αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, η εμφάνιση της τραγουδίστριας στην εκπομπή της Ασης Μπήλιου «Stars System» που… εντελώς τυχαία προβάλλεται από τον Alpha. Η Νατάσα πήγε στον Alpha, όχι όμως για την Ελένη, αλλά σε μία στενή συνεργάτιδά της που τυγχάνει να παρουσιάζει και δική της εκπομπή. Εχουμε βέβαια υπόψιν μας ότι η εκπομπή μπορεί να προβάλλεται Κυριακή μεσημέρι, ωστόσο μαγνητοσκοπείται πάντοτε καθημερινή μέρα, μέσα στην εβδομάδα. Πράγμα που σημαίνει ότι οι δυο τους είχαν όλα τα περιθώρια να συναντηθούν. Αλλά μάλλον, (μην σας πούμε σίγουρα δηλαδή), ούτε βλέμμα δεν πρέπει να αντάλλαξαν.

Τι είπε η Νατάσα στην εκπομπή; Μίλησε – εντελώς τυχαία - για το εάν η ίδια ως Σκορπίνα, χαρακτηρίζεται από αίσθημα εκδικητικότητας απέναντι σε φιλικά ή άλλου είδους πρόσωπα. Τι απάντησε; «Δεν είμαι εκδικητική. Δεν ξεχνάω, όχι όμως με σκοπό να σου την φέρω κάποια στιγμή κι εγώ, να σου απαντήσω δηλαδή, αλλά έχω μία φιλοσοφία που λέει ότι δεν θα σε διορθώσω εγώ σε αυτήν τη ζωή, έχεις έναν χαρακτήρα που σε οδήγησε να συμπεριφερθείς έτσι σε εμένα». «Ναι, αλλά θα με τιμωρήσεις όμως ή θα με διορθώσεις;», την ρώτησε η Αση Μπήλιου κι εκείνη απάντησε: «Τίποτα. Σε απορρίπτω από τη ζωή μου. Σε βγάζω από την ζωή μου, δεν ξεχνάω ποτέ τι μου έκανες, αλλά σε βγάζω. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί σου, σε έχω βγάλει από το πλάνο μου». Όλα αυτά τα είπε με βάση το ζώδιό της, μια και αυτό ανέλυαν οι δύο κυρίες, χωρίς να διευκρινίσει τι και ποιον εννοούσε και συμπλήρωσε: «Το Α και το Ω του σκορπιού σαν ζώδιο είναι ότι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του και αυτό το έχω βιώσει χιλιάδες φορές».

Οκ, αλλά μέσα από όλα αυτά μήπως η Νατάσα ήθελε να μας πεί έμμεσα ότι κάτι συμβαίνει στην ζωή της – και αυτό δεν αφορά τα ερωτικά – που το αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο; Μήπως θα έπρεπε επίσης κάποιος να μας θυμίσει ότι εκτός από την ίδια και η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, άρα και εκείνη αντιδρά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Γιατί όλα αυτά ούτε τυχαία είναι, ούτε ασύνδετα μεταξύ τους.

Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top