Συνεργασία-έκπληξη πασίγνωστου ζευγαριού

Μαζί στην ζωή, μαζί - ξανά - στην μεγάλη οθόνη

Συνεργασία-έκπληξη πασίγνωστου ζευγαριού

Η πρώτη τους συνεργασία στην μεγάλη οθόνη πραγματοποιήθηκε πριν από πέντε χρόνια. Ωστόσο, το θέμα μας δεν είναι αυτό ακριβώς, αλλά το γεγονός ότι αυτή η συνεργασία στάθηκε αφορμή για ένα μεγάλο ειδύλλιο, το μεγαλύτερο του σύγχρονου Hollywood. Αρκεί να αναφέρουμε ότι μετά την γνωριμία τους, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie απέκτησαν μαζί έξι παιδιά, ενώ «πήραν αγκαλιά» την δημοσιότητα εφ’ όρου ζωής.

Κι όμως. Θέλουν να επαναλάβουν την συνεργασία τους. Ο 47χρονος ηθοποιός και η 36χρονη πρωταγωνίστρια συζητούν αυτό το διάστημα, την δεύτερη επαγγελματική κοινή τους εμφάνιση, με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky, ο οποίος τους έκανε και την πρόταση.

Η ταινία στην οποία αναμένεται να τους ξαναδούμε μαζί ονομάζεται «The Tiger» και ο υπογράφων την σκηνοθεσία θέλει σαν τρελός το ζευγάρι μαζί στην μεγάλη οθόνη. Η υπόθεση του έργου είναι βασισμένη σε βιβλίο και αφορά τις εμπειρίες ενός ακτιβιστή και προστάτη των άγριων ζώων που σε μια μικρή παγωμένη πόλη της Σιβηρίας προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στις πεποιθήσεις του ότι άνθρωποι και ζώα αξίζουν την ίδια μεταχείριση και τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τους κατοίκους με τη μορφή μιας πεινασμένης τίγρης που βλέπει τους χωρικούς σαν εισβολείς στο φυσικό της περιβάλλον.

Tην είδηση της συνεργασίας του ζευγαριού έδωσε στην δημοσιότητα ο σεναριογράφος Guillermo Araya (της Βαβέλ) που ανέλαβε να προσαρμόσει το βιβλίο για το σινεμά.

Όσο για τον Aronofksi, μετά το «Black Swan» πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική ειδησεογραφία σε καθημερινή βάση, με πολλά και διαφορετικά πρότζεκτ που φέρεται να αναλαμβάνει ή να έχει υπό σκέψη (τελευταία από αυτά ο δεύτερος Wolverine και το Tales from A Gangster Squad), αναζητά την επόμενη επιτυχία του, και απ'ό,τι φαίνεται αυτή δύσκολα θα του ξεφύγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top