Κωστόπουλος-Μελέτη:Τί είπαν για Λιάγκα,Ρουβά,παιδί εκτός γάμου

Η απάντηση δια στόματος της ίδιας της Ελεονώρας

Κωστόπουλος-Μελέτη:Τί είπαν για Λιάγκα,Ρουβά,παιδί εκτός γάμου

Αν και έγινε σε επίπεδο κουβέντας, η συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη στη νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, είχε άφθονο χιούμορ και πολλές ειδήσεις.

Πρώτη και καλύτερη είδηση που βγήκε, το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έλυσε την παρεξήγηση που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, με τον Γιώργο Λιάγκα «βγήκαν τη γλώσσα των sms. «Παίξαμε ένα βίντεο στην εκπομπή για το νέο πρωινό του Mega, εγώ είπα τη γνώμη μου η οποία ήταν θετική, γιατί αυτό που έβλεπα ήταν όντως θετικό και το είπα και πολύ ευγενικά από την πλευρά του μου έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό μου να με ευχαριστήσει. Του απάντησα κι εγώ κι έτσι λύθηκε η παρεξήγηση», είπε η Ελεονώρα, προσθέτοντας ότι δεν την έχει πειράξει απολύτως τίποτα και η μόνη περίπτωση να παρεξηγηθεί στο μέλλον με τον Γιώργο Λιάγκα είναι εάν εκείνος πει κάτι που είναι προσβλητικό για εκείνη και φυσικά την αφορά. Τότε μόνον θα εκφράσει δημοσίως πόσο και εάν κάτι την έχει πειράξει. Οσο για το εάν θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του; Εκπληξη. Δεν το αποκάλυψε, αλλά δεν το διέψευσε κιόλας. Η κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα φαίνεται να ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε και την εκπομπή του Alpha Μες στην καλή χαρά το πρωί του Σαββάτου (09/10), με την Ναταλία Γερμανού να λέει χαριτολογώντας «φτου να πάρει, άλλη μία κόντρα έφθασε στο τέλος της!».

Η Ελεονώρα αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της στην τηλεόραση λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση τα τηλεοπτικά της βήματα δεν ξεκίνησαν από τον Πρωινό Καφέ. Εργαζόταν για τέσσερα χρόνια στο Alter και όλοι άρχισαν να ασχολούνται με εκείνη όταν λίγο μετά την πρώτη των δίδυμων πύργων κατάφερε να εξασφαλίσει 20 λεπτη συνέντευξη με εκπρόσωπο των Ταλιμπάν που μιλούσε για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι εκτός από αραβικά μιλά άλλες τέσσερις γλώσσες.

Οσο για το περιβόητο θέμα του παιδιού και του γάμου, η Ελεονώρα ήταν για μία ακόμη φορά ξεκάθαρη. «Δεν λέω ότι δεν θέλω να παντρευτώ, απλά δεν το θεωρώ απαραίτητο να παντρευτώ για να κάνω παιδί», είπε. «Μην σου πώ δηλαδή ότι πιο πιθανό είναι να κάνω παιδί παρά να παντρευτώ». Το χιούμορ της βέβαια δεν το έχασε ούτε τη στιγμή που ο οικοδεσπότης προσπάθησε να σοβαρέψει την συζήτηση. «Ο Ρουβάς έκανε παιδί εκτός γάμου με την Κάτια, εσύ θα το έκανες;», τη ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, για να πάρει την απάντηση… «με το Σάκη αν θα το έκανα;». Είναι Ρουβίτσα άλλωστε και το έχει δείξει πολλές φορές…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top