Ο Ντι Κάπριο σε στάση… «Τιτανικού»

Θυμήθηκε τα παλιά…

Ο Ντι Κάπριο σε στάση… «Τιτανικού»

Οι φανς της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας «Τιτανικός», σίγουρα θα θυμούνται την περίφημη σκηνή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Κέιτ Γουίνσλετ όπου το ζευγάρι είναι στην πλώρη του πλοίου με τα χέρια ανοιχτά, και η Γουίνσλετ στο ρόλο της Ρόουζ, ψιθυρίζει στον Τζάκ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο): « Τζάκ! Πετάω!».


Ε, αυτή ακριβώς τη σκηνή είπε να αναβιώσει για άλλη μια φορά ο Ντι Κάπριο, αυτή τη φορά, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στην Ίμπιζα, με «πρωταγωνίστρια» την κοπέλα του Bar Rafaeli.


Τώρα πως του΄ρθε του Ντι Κάπριο να «γυρίσει» στα παλιά; Είναι απλό: κατά τη διάρκεια των μαθημάτων γιόγκα που παρακολουθούσε στο ξενοδοχείο, θυμήθηκε την παλιά επιτυχημένη του πόζα και του «κόλλησε»! Η Rafaeli πάντως δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε και πολύ από τα αστεία καμώματα του αγαπημένου της, καθώς ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε» τη μια να κρύβεται από πίσω του, και την άλλη να τον κοιτά με μια απορία στο βλέμμα του τύπου: «Τι κάνει τώρα;».


Ευτυχώς τουλάχιστον, τις υπόλοιπες μέρες των διακοπών τους στην Ίμπιζα, τις πέρασαν κάνοντας πιο…. «φυσιολογικά» πράγματα, καθώς κολυμπούσαν στη θάλασσα και έπαιζαν σκάκι, έχοντας για παρέα τη Ναόμι Κάμπελ με τον Ρώσο εκατομμυριούχο φίλο της, Βλαντιμίρ Ντορόνιν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top