Ολη η αλήθεια για τα προσωπικά της Ζέτας Μακρυπούλια

Διαβάστε τί δηλώνει η ίδια

Ολη η αλήθεια για τα προσωπικά της Ζέτας Μακρυπούλια

Πρέπει να μάθουμε πάση θυσία τι συμβαίνει στη ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια. Δεν εξηγείται δηλαδή με τίποτα αυτή η ανανέωση, αυτή η αλλαγή στην εικόνα της.

Την απάντηση, την δίνει η ίδια μέσω των δηλώσεών της. Πιο αδύνατη, πιο όμορφη και πιο «φρέσκια» από ποτέ, η ηθοποιός και παρουσιάστρια δήλωσε, στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Ζητείται Ψεύτης, στην οποία πρωταγωνιστεί, ότι βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση της ζωής της.

«Θα αρκεστώ να σας πω ότι βρίσκομαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου», δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια, όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό HELLO, σχετικά με την δήλωση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν διαφορετικό για εκείνη. «Ναι, πες μου σε όλα ναι, όμορφα μάτια μπλε και θα ναι η βραδιά κομπλέ», θα μπορούσε να είναι η συνέχεια της δήλωσης, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι. Λες και έχει γραφτεί για τα μάτια της Ζέτας. Eπειδή ταιριάζει με τα μάτια της το αναφέρουμε δηλαδή...

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε και για το ρόλο της ως κυρία υπουργού στην εν λόγω ταινία. «Ο… ψευτοθόδωρος μπαίνει ανάμεσά μας και θέλει νας μας χαλάσει το σπίτι. Είναι δυνατόν να μην τον αντιπαθώ; Προσπαθώ να σώσω το σπίτι μου, βάζοντας μπροστά ένα δαιμόνιο και γυναικείο πονηρό σχέδιο, για χάρη της οικογενειακής μου γαλήνης. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι ο… «άνδρας» μου μπήκε στην πολιτική για το κοινό καλό και όχι για να πέσει στην παγίδα των ψεμάτων».

Σε ό,τι αφορά το ρόλο της, η Ζέτα ανέφερε ότι αυτή τη φορά υποδύεται μία πολύ διαφορετική γυναίκα. Πιο αυστηρή, πιο στυλιζαρισμένη. «Στις προηγούμενες ταινίες ήμουν ενζενί, στενοχωρημένη, παραπονεμένη», είπε.

Και επειδή κύριο θέμα της ταινίας είναι το ψέμα, η Ζέτα απάντησε και σε αυτό. «Τα αποφεύγω όσο μπορώ αλλά κάποια ανώδυνα, τα λέω. Μικρούτσικα!»

Η ταινία Ζητείται ψεύτης με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και την Ζέτα Μακρυπούλια θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, στις 23 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top