Καλομοίρα: «Ετρωγα burgers μέσα στη limo»

Η κα... Μπούσαλη αποκαλύπτεται

Καλομοίρα: «Ετρωγα burgers μέσα στη limo»

Ότι είναι ευτυχισμένη είναι γνωστό. Ότι ήταν πολύ όμορφη νύφη είναι επίσης γνωστό. Αυτό που δεν ξέραμε για την Καλομοίρα και τον Γιώργο Μπούσαλη και το μάθαμε ήταν ότι την πρώτη νύχτα του γάμου τους, έτρωγαν burgers στην λιμουζίνα με την οποία έφυγαν από την εκκλησία όπου τελέστηκε ο γάμος τους.

«Δεν ξέρω τι μπορεί να φαντάζεται κανείς, αλλά εμείς πεινούσαμε τόσο πολύ, που πήγαμε σε ένα φαστφουντάδικο και τρώγαμε burgersμέσα στη λιμουζίνα. Είχε τόση πλάκα! Η δεξίωση τελείωσε στις 4 το πρωί. Αν σκεφτείς ότι ο γάμος ήταν μεσημέρι κι εμείς είχαμε ξυπνήσει από τις 7 το πρωί, αντιλαμβάνεσαι ότι ήμασταν εξουθενωμένοι. Και παρ’ όλο που το μενού ήταν καταπληκτικό και περιελάμβανε τα πάντα, εμείς είχαμε φάει ελάχιστα, γιατί όταν ξεκίνησε η μουσική, δεν θέλαμε με τίποτα να κατεβούμε από την πίστα!», δήλωσε η Καλομοίρα στο People.

Εδώ που τα λέμε τώρα, limo και burger βρε Καλομοιράκι μου, δεν ταιριάζουν. Αλλά ας είναι. Είναι δηλαδή σα να λες, ότι φέραμε τη λιμουζίνα για να δουν όλοι ότι την έχουμε φέρει και μετά καθίσαμε να κάνουμε ό,τι κάνουν όλοι οι άλλοι: Να φάμε burgers. Δεν κολλάει, πώς να το κάνουμε…

Λίγες ώρες μετά και αφού το ζευγάρι ξεκουράστηκε, η Καλομοίρα αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο φαγητό που έφτιαξε σαν παντρεμένη πλέον και κα Μπούσαλη στον σύζυγό της. «Γιατί μου το θυμίζεις αυτό; Αυγά με μπέϊκον του έφτιαξα για πρωινό. Δεν είμαι ικανή ακόμη να του φτιάξω δείπνο, αλλά στο πρωινό δεν παίζομαι! Του έφτιαξα λοιπόν αυγά με μπέϊκον, με καυτερή σος και μπόλικο πιπέρι». Θα φτάσεις και στο παστίτσιο, μην ανησυχείς Καλομοίρα.

Η Καλομοίρα διέψευσε κατηογρηματικά ότι ο γάμος της στοίχισε 100.000 δολάρια. «Θα ήταν γελοίο να ξοδέψω τόσα πολλά για τον γάμο μου και ούτε κανένας από την οικογένειά μου είχε τέτοια διάθεση. Είχα οργανώσει τα πάντα από νωρίς, είχα κάνει έρευνα αγοράς και είχα εξασφαλίσει τις καλύτερες τιμές που θα μπορούσα να έχω. Είμαι πολύ χαρούμενη που όλοι ήταν συνεργάσιμοι και φιλικοί μαζί μας! Αρκεί να σου πώ πως είχαμε παραγγείλει μία πολύ μικρότερη τούρτα και ο υπεύθυνος του Sand Castle όπου έγινε η δεξίωση, μας έκανε έκπληξη και μας έφερε μία πολύ μεγαλύτερη! Ηταν τόσο γλυκό και γενναιόδωρο από μέρους του!». Απάντησε, δε και στα όσα ακούστηκαν εις βάρος της, σχετικά με τις συνεχείς αναρτήσεις στο twitter της, στις οποίες ανέφερε βήμα βήμα τις προετοιμασίες του γάμου της. «Δεν ήμουν εγώ αυτή που έκανε τις αναρτήσεις, αλλά ο Δημήτρης Γιαννέτος κι ένας ακόμη φίλος μου που ήθελαν να απαθανατίζουν την κάθε στιγμή».

Οσο για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως μητέρα; «Ηδη φαντάζομαι ότι θα μιλάω στα παιδιά μου, ότι θα τα αγκαλιάζω και θα τα φιλάω. Σκέφτομαι από τώρα τι θα τους μαγειρεύω ή το πώς θα τα παρηγορώ όταν θα κλαίνε. Κάνω από τώρα πνευματική εξάσκηση για να γίνω καλή μητέρα και μου αρέσει να παρατηρώ μανάδες που μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους, όπως είναι η αδελφή μου, την οποία θαυμάζω πολύ».

��ία και μοναδική απορία έχουμε: Αυτές οι τόσο εμπεριστατωμένες απαντήσεις, είναι αποτέλεσμα απομαγνητοφώνησης ή ο Γιάννης Πουλόπουλος που πήρε τη συνέντευξη από την Καλομοίρα, της «περιποιήθηκε» λιγάκι τα ελληνικά της; Γιατί τέτοιο λεξιλόγιο η Καλομοίρα, λίγο δύσκολο να το εκφράσει… αλλά ας είναι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top