H Anna Kournikova... τρισδιάστατη!

Η διάσημη τενίστρια τώρα και σε 3d μορφή...

H Anna Kournikova... τρισδιάστατη!

Τα τελευταία χρόνια, η δραστηριότητά της επικεντρώνεται εκτός των αγωνιστικών χώρων. Αν και διέπρεψε στα courts του Wimbledon και όχι μόνο, η Anna Kournikova συνεχίζει να παίζει τένις, όχι όμως με τους ίδιους ρυθμούς και την ίδια θέρμη που συνήθιζε πριν από μερικά χρόνια.

Η αγαπημένη αθλήτρια του ανδρικού φύλου άφησε – και πάλι – τις ρακέτες της, φόρεσε σέξι μαγιό και - αυτή τη φορά – φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Μaxim σε πόζες, όχι απλά σέξι, αλλά και… τρισδιάστατες!

Μαζί με το Maxim Οκτωβρίου για το οποίο φωτογραφήθηκε η Kournikova, το περιοδικό προσφέρει στους αναγνώστες του ειδικά τρισδιάστατα γυαλιά, για να απολαύσουν τις φωτογραφίες της, που είναι σε 3D μορφή. Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε περιοδικό, καθώς το κόστος του θεωρείται αν όχι πολύ, σίγουρα σχετικά υψηλό. Η τενίστρια, εκτός από μαγιό, φωτογραφίζεται και με στρατιωτική στολή, ενώ σε κάποιες από τις φωτογραφίες, κρατά και την αμερικανική σημαία.

Η Kournikova, που θεωρείται η πιο sexy παρουσία στο χώρο του γυναικείου αθλητισμού και η αγαπημένη των απανταχού στρατιωτών, στη συνέντευξη, που παραχώρησε στο τεύχος του Οκτωβρίου του Maxim, μίλησε για τη σχέση της με το διάσημο τραγουδιστή Enrique Iglesias, αλλά και για την αμερικανική υπηκοότητα, που απέκτησε πρόσφατα. «Πάντα θεωρούσα ότι είμαι μισή Ρωσίδα και μισή Αμερικανίδα. Ποτέ δε με απασχόλησε ιδιαίτερα το αν θα αποκτούσα και το διαβατήριο, είναι αλήθεια. Όταν όμως άρχισα να δουλεύω με το USO (United Service Organizations), μου φάνηκε ως το επόμενο λογικό βήμα», είπε χαρακτηριστικά.

Γεννήθηκε στη Μόσχα στις 7 Ιουνίου 1981 και σε ηλικία μόλις 5 ετών άρχισε να ασχολείται με το τένις. Εδώ και οκτώ χρόνια διατηρεί δεσμό με το Λατίνο τραγουδιστή, Enrique Iglesias, για τον οποίο πολλά έχουν ακουστεί. Οι δυο τους όμως δεν πτοούνται και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Δείτε το βίντεο από τα backstage της φωτογράφισης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top