«Φράκαρε» η Ρώμη λόγω... Bellucci

Κυκλοφοριακό χάος από το κόκκινο φόρεμά της

«Φράκαρε» η Ρώμη λόγω... Bellucci

Με ένα κόκκινο D&G φόρεμα βγήκε στους δρόμους της Ρώμης η Monica Bellucci και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο! Μόνο που το μποτιλιάρισμα δεν έγινε μόνο εξαιτίας της σέξι καλλονής, αλλά και των γυρισμάτων για την νέα της ταινία που προκαλεί διαμαρτυρίες από τους κατοίκους...

Η Bellucci πρωταγωνιστεί μαζί με τον Robert de Niro στην ιταλική παραγωγή «Το Εγχειρίδιο του Έρωτα 3», που γυρίζεται αυτές τις μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της, σε σκηνοθεσία Giovanni Veronesi.

Μάλιστα, σε μία από τις τέσσερις παράλληλες ιστορίες αγάπης που παρουσιάζει η ταινία, ο 67χρονος σταρ υποδύεται έναν διαζευγμένο καθηγητή που ερωτεύεται τρελά την Ιταλίδα συνάδελφό του!

Τα γυρίσματα έχον προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους κατοίκους της Ρώμης, που μπορεί να χαίρονται καθημερινά την γοητευτική Monica από κοντά, ωστόσο, κάνουν «αμάν» λόγω του κυκλοφοριακού χάους.

Σύμφωνα δε με τον ιταλικό Τύπο, οι κάτοικοι της Ρώμης είναι ένα βήμα πριν την... εξέγερση και υποστηρίζουν πως τα γυρίσματα προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στην καθημερινή ζωή της πόλης!

Μα πώς να μην προκληθεί αναστάτωση όταν όλοι σταματάνε για να χαζέψουν την σέξι Monica με το κόκκινο φόρεμα, το λάγνο βλέμμα και τα κατακόκκινα χείλη της;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top