Μυστικά επιτυχίας από δύο «χρυσά» κορίτσια του beach volley

Τσιαρτσιάνη-Αρβανίτη σε μία διαφορετική συνέντευξη

Μυστικά επιτυχίας από δύο «χρυσά» κορίτσια του beach volley

Μια διαφορετική φωτογράφιση, με κολυμβητικούς σκούφους, εσώρουχα και μεταξωτές φούστες έκαναν τα «χρυσά» κορίτσια του beach volley Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη.

Οι δύο αθλήτριες, που έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που θα γίνουν στο Λονδίνο, μίλησαν στο περιοδικό HELLO για την μεταξύ τους σχέση, παρά το γεγονός ότι είναι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά και το αίσθημα της συλλογικότητας που προσδίδει η συνύπαρξη με ένα άλλο πρόσωπο, ιδίως στον αθλητισμό.

«Τα ετερώνυμα έλκονται, αυτό δεν λένε; Σίγουρα έχουμε διαφορετικά χόμπι και ενδιαφέροντα, αλλά όλα αυτά απλώς μένουν στο… χαρτί την ώρα των αγώνων», λέει η Βίκυ Αρβανίτη, ενώ η Μαρία Τσιαρτσιάνη απαντά: «Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά τα βρίσκουμε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και όχι μόνο. Μέχρι τώρα βέβαια. Μη δεσμευόμαστε κιόλας. Μέσα στο γήπεδο, ο στόχος είναι αυτός που σε ενώνει. Ξεχνάς ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί και αφοσιώνεσαι στο παιχνίδι».

Πρώτη προτεραιότητά τους τώρα είναι οι Ολυμπιακοί του 2012. Τίποτε άλλο δεν περνάει από το μυαλό τους. Οσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί; «Περνάει, αλλά τουλάχιστον μ��χρι το 2012, μόνο θα περνάει σαν σκέψη!», λέει η Μαρία. «Μέχρι τότε θα παραμείνει αναπάντητο αυτό το ερώτημα. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας η δημιουργία οικογένειας. Προέχει η καριέρα μας και ο στόχος, που είναι η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου». Ενώ η Βίκυ Αρβανίτη λέει: «Αυτό δεν μπορείς να το προγραμματίσεις. Είναι ανάλογα με τις συνθήκες, αλλά τη μητρότητα και τη δημιουργία οικογένειας θα αρχίσουμε να τα σκεφτόμαστε πιο σοβαρά μετά το 2012».

Τα δύο κορίτσια ρωτήθηκαν και για το πώς αντιμετωπίζουν τα εκατοντάδες ανδρικά βλέμματα που «καρφώνονται» πάνω τους την ώρα του αγώνα. Μαρία Τσιαρτσιάνη: «Το έχουμε συνηθίσει πλέον και δεν μας ενοχλεί. Δεν δίνουμε έμφαση σε αυτό, αφού το θεωρούμε αναπόφευκτο. Αλλωστε με μαγιό παίζουμε. Αυτό που μας ενοχλεί είναι τα σχόλια που κατά καιρούς γίνονται σε κάποιες φωτογραφίες, σχόλια που δεν αφορούν τις αθλητικές μας επιδόσεις. Αυτό είναι το ενοχλητικό».

« Όταν δεν προκαλείς, δεν έχεις κανέναν λόγο να αισθάνεσαι άσχημα και να ενοχλείσαι. Η φύση του αθλήματος είναι τέτοια και δεν μπορείς να φοράς ό, τι θες εσύ», απάντησε η Βίκυ Αρβανίτη.

Τα ταξίδια και οι συνεχείς μετακινήσεις, τις έχουν κουράσει. Τί απαντούν σε αυτό; «Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του αθλήματος. Οι διαρκείς υποχρεώσεις και τα συνεχόμενα ταξίδια δυσκολεύουν τις σχέσεις μας, είτε αυτές είναι με το σύντροφό μας, είτε με την οικογένειά μας. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν μέρες στην εβδομάδα που χανόμαστε. Αυτό όμως είναι και το τίμημα του πρωταθλητισμού», δήλωσε η Μαρία, ενώ το έτερόν της επαγγελματικό ήμισυ, συμπλήρωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενη που κατάφερα από μικρή ηλικία να γυρίσω όλο τονν κόσμο, αλλά κάποια στιγμή νιώθω ότι θέλω να μείνω σπίτι μου. Μας λείπουν οι δικοί μας άνθρωποι και γι’αυτό το λόγο, όταν βρισκόμαστε στην Ελλάδα, προσπαθούμε να τους βλέπουμε όσο συχνότερα μπορούμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top