Μιμή Ντενίση: «Εχω δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν!»

Τί δήλωσε για την οικονομική κρίση,τη λαϊκή και το λίφτινγκ!

Μιμή Ντενίση: «Εχω δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν!»

Την έχουμε συνηθίσει να μιλά για τις επαγγελματικές της επιτυχίες, για την πορεία του θεάτρου, ακόμη και τους συντρόφους της. Όμως, η Μιμή Ντενίση αποφάσισε να βγάλει προς τα έξω και άλλες πλευρές του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της που ίσως ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν γίνει γνωστές.

Εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι την ξέραμε, η ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κρίση και κατά πόσον αυτή την έχει επηρεάσει, ή την έχει αγχώσει, τόσο σε προσωπικό, όσο κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο: «Τα τελευταία χρόνια όλοι ζούσαμε χωρίς να σκεφτόμαστε τι ξοδεύουμε. Εγώ πια, παρ’όλο που δεν μπορείς να κάνεις οικονομία όταν αναλαμβάνεις μία παραγωγή στο θέατρο, είμαι πιο προσεκτική στις επιλογές μου. Μία μεγάλη παραγωγή που έχω στα σκαριά θα την ανεβάσω όταν ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Οι δουλειές που θα γίνονται, θα συρρικνωθούν, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν βρίσκω το λόγο γιατί να υπάρχουν 300 θέατρα στην Αθήνα. Η κρίση σε ορισμένους τομείς θα κάνει καλό, γιατί στην ελληνική κοινωνία είναι σημαντικό το τι έχει κάποιος και όχι το ποιος είναι. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Δεν πρέπει να θεωρείται σπουδαία μία γυναίκα επειδή παντρεύτηκε έναν πλούσιο. Παλαιότερα, για να κάνεις ένα εξώφυλλο έπρεπε να έχεις κάνει κάτι. Τώρα εάν έχεις χρήματα ή ωραία οπίσθια, μπορείς κάλλιστα να δεις τη φωτογραφία σου σε ένα περιοδικό. Εχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Ολοι αμόρφωτοι, μορφωμένοι, ταλαντούχοι, ατάλαντοι, έχουν γίνει το ίδιο και αυτό είναι άδικο γι’ αυτούς που αξίζουν πραγματικά».

Είναι μία από τις σπάνιες φορές, που η ηθοποιός επικεντρώθηκε σε άλλα θέματα πέρα από τα επαγγελματικά της. Στην συνέντευξη ��ου παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ, απάντησε χωρίς κανέναν δισταγμό στην ερώτηση εάν κάνει οικονομία: «Ντρέπομαι και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να διαθέσω για ένα φουστάνι 3.000 ευρώ, όταν κάποιοι περνούν το μήνα τους με 500 ευρώ. Το θεωρώ τρομερή ξεφτίλα όταν έχω τρεις ντουλάπες με ρούχα, να αγοράσω ένα ακόμα. Για να μην γράψουν ότι έβαλα το ίδιο. Θα το ξαναβάλω κι ας πουν ό, τι θέλουν».

Δήλωσε ακόμη και ότι πηγαίνει στην λαϊκή. Και γιατί να μην πηγαίνει άλλωστε, είναι η απάντηση. «Τρελαίνομαι να πηγαίνω στη λαϊκή, όπως και στο σούπερ μάρκετ και το κάνω πάντα μόνη μου. Τι φανταζόσουν ότι είμαι μέσα στη γυάλα; Με πολλούς από τους παραγωγούς μάλιστα πιάνουμε την κουβέντα για τις καλλιέργειες, γιατί έχω κι εγώ το μποστάνι μου στο κτήμα μου στην Μαλαισίνα».

Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί. Παρ’όλα αυτά έχει αποφασίσει να μην σχολιάζει την προσωπική της ζωή. Πίστεψέ με όποιος λέει πολλά για την ιδιωτική του ζωή μάλλον δεν έχει, λέει χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της εικόνα και το εάν προσέχει την διατροφή της και το σώμα της, η Μιμή Ντενίση απάντησε: «Εχω δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν. Από αυτές που έτρωγα μόνο πρωτεϊνες, μέχρι και εκείνες που έτρωγα όλη μέρα ένα μαρούλι και λιποθυμούσα από την πείνα. Ηθελα πάντα να είμαι πιο αδύνατη και είμαι από αυτές που ζυγίζονται κάθε μέρα για να ελέγχουν το βάρος τους». Εχει κάνει μπότοξ και το λέει. Πάντως εάν κάνει λίφτινγκ δεν θα το πει γιατί δεν θεωρεί απαραίτητες τις ανακοινώσεις για αυτά τα θέματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top