Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά για την ��ακρυπούλια

Τι απαντά για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Πολύ μελάνι έχει χυθεί τελευταία για το αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι. Για πρώτη φορά, ο τραγουδιστής μίλα για την ηθοποιό - παρουσιάστρια, παραδέχεται πως παραθέρισαν μαζί στην Πάρο και προσθέτει: «πέρασα πολύ καλά το καλοκαίρι και συνεχίζω να περνάω καλά»! Τι εννοεί άραγ�� ο ποιητής;

«Δεν με ενδιαφέρει να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω ό,τι γράφουν τα περιοδικά... Δεν έχω το χρόνο ή την ενέργεια να σπαταλήσω για κάτι τέτοιο», λέει ο Μιχάλης στο περιοδικό «People» αναφορικά με όσα λέγονται για τον δεσμό του με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν μαζί στην Πάρο το καλοκαίρι, με διαφορετικές παρέες μεν, αλλά συναντήθηκαν δε.

Το «ζουμί» έρχεται λίγο παρακάτω, όταν το περιοδικό ρωτά πως είναι η προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο: «πάρα πολύ καλή! Πέρασα πολύ καλά το καλοκαίρι και συνεχίζω να περνάω καλά. Νιώθω αισιόδοξος, πλήρης, δημιουργικός και έτοιμος για όλα», λέει ο τραγουδιστής.

Να επιβεβαιώσει ή ��α διαψεύσει την σχέση με την Μακρυπούλια δεν μπορούσε, να αφήσει όμως ερωτηματικά και υπονοούμενα μπορούσε! Γιατί αφενός παραδέχεται πως ήταν με το Ζετάκι στην Πάρο και αφετέρου προσθέτει πως πέρασε καλά το καλοκαίρι και συνεχίζει να περνάει...

«Σε όλες μου τις σχέσεις έχω υπάρξει και μέντορας και μαθητής. Κανείς δεν μπορεί να είναι μόνο το ένα ή μόνο το άλλο», συνεχίζει ο Μιχάλης και χαρακτηρίζει «ως ένα βαθμό φυσιολογικό» το ενδιαφέρον του κόσμου να μαθαίνει τι γίνεται στα προσωπικά του.

Ο τραγουδιστής τονίζει πως σημασία για εκείνον έχει η μουσική και η δουλειά του και προσθέτει: «αν δεν υπάρχει υλικό, τίποτα δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Όσο κι αν πολλαπλασιάσεις το μηδέν, παραμένει μηδέ��».

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για την καριέρα μου και για την χαρά να ασχολούμαι με κάτι που αγαπώ, αλλά η τύχη δεν έπαιξε κανένα ρόλο σε αυτό. Έχω δουλέψει για ό,τι έχω κάνει. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα», καταλήγει ο τραγουδιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top