Καβγάς Κορομηλά - Πάνια για τον Καρβέλα

Γιατί «αρπάχτηκαν» on air οι κουμπάρες;

Καβγάς Κορομηλά - Πάνια για τον Καρβέλα

Έξω φρενών έκανε την Αννίτα Πάνια μια τηλεθεάτρια ονόματι Ορνέλα. Μόνο που δεν επρόκειτο για μια οποιαδήποτε τηλεθεάτρια αλλά για την... Ρούλα Κορομηλά που τηλεφώνησε για να κάνει πλάκα στην κουμπάρα της! Τι να κάνει η έρμη για να περάσει η ώρα;

Η Ρούλα επικοινώνησε με την εκπομπή «Είσοδος Ελεύθερη» και ζήτησε να παίξει ένα παιχνίδι για να κερδίσει χρήματα. «Θέλω να πάιξω το παιχνίδι με τις επιταγές», είπε η Ορνέλα - Ρούλα και η Πάνια με το βιτριολικό της στυλ απάντησε «μα δεν έχουμε και άλλο»!

«Το επίθετό σου πώς είναι;», ρώτησε η παρουσιάστρια για να απαντήσει η κουμπάρα «Ραμαζότι». «Αααα, έχει ξεφύγει η Ορνέλα», σχολίασε η Πάνια και το κοινό ξέσπασε σε γέλια.

Τα αίματα άναψαν όταν η υποτιθέμενη Ορνέλα κάλεσε την παρουσιάστρια του Alter να... χαλαρώσει και πρόσθεσε: «εγώ δεν πήρα για σένα, πήρα για τον Καρβέλα. Είναι εκεί ο Καρβέλας;»

«Δεν πας να δεις αν έρχεσαι Ορνελάκι; Έφυγες...», απάντησε η Αννίτα Πάνια και η Ρούλα διερωτήθηκε πού να πάει.

«Πήγαινε να δεις αν έρχεσαι κι άμα έρχεσαι θα ξαναβγείς. Πάμε στην επόμενη γραμμή παιδιά σας παρακαλώ», πρόσθεσε η Αννίτα.

Κάπου εκεί οι συνεργάτες της της «σφύριξαν» πως η Ορνέλα δεν είναι άλλη από την Ρούλα Κορομηλά και η παρουσιάστρια του Alter είπε: «η Κορομηλά είναι; Γι’ αυτό δεν την κλείνετε; Θα με τρελάνει αυτή η γυναίκα»!

Οι δύο κουμπάρες άρχισαν τις φιλοφρονήσεις, με την Αννίτα να αποκαλεί την Ρούλα «εργασιομανές αρρωστάκι» και τότε βγήκε στο τηλέφωνο ένας φορτηγατζής ονόματι Μήτσος, που υποδύθηκε τον εραστή της Ρούλας!

Ποιός υποδύθηκε τον Μήτσο δεν μάθαμε ποτέ, αν και η φωνή θυμίζει ολίγον τι τον Καρβέλα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top