Ποιος ηθοποιός κινδυνεύει να χάσει το μάτι του από ατύχημα

Απίστευτο περιστατικό στην διάρκεια παράστασης

Ποιος ηθοποιός κινδυνεύει να χάσει το μάτι του από ατύχημα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημάδεψε τις παραστάσεις του μιούζικαλ Passion, που ανεβαίνει στο διάσημο θέατρο West End του Λονδίνο, μετά από το ατύχημα ηθοποιού, ο οποίος πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι επί σκηνής.

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά την απογευματινή παράσταση του μιούζικαλ του Stephen Sondheim, το Σάββατο. Ο 35χρονος ηθοποιός David Birrell, που υποδύεται τον Colonel Ricci στο μιούζικαλ, υποτίθεται πως στην συγκεκριμένη σκηνή προκαλεί κάποιον άλλο σε μονομαχία. Ομως, όπως όλα δείχνουν, κάτι πήγε στραβά με το όπλο που κρατούσε και υποτίθεται ότι θα έριχνε άσφαιρα. Οι θεατές δε συνειδητοποίησαν αμέσως τι συνέβη, καθώς στη σκηνή ο χαρακτήρας του Birrell πυροβολείται από άλλον ήρωα. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν τον ηθοποιό, να μεταφέρεται στο ασθενοφόρο «τρέμοντας», ενώ στο μάτι του είχε τοποθετηθεί επίδεσμος. «Παρά το γεγονός ότι πρέπει να υπέφερε εκείνη τη στιγμή, εντούτοις συνέχισε να κάνει χιούμορ, είναι απίστευτο», δήλωσε ένας από τους θεατές.

Τα μέλη του ιατρικού προσωπικού, που έσπευσαν στον ηθοποιό, δήλωσαν ότι ο ασθενής κινδυνεύει να χάσει το μάτι του. Παρ'όλα αυτά, θα γίνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Το προσωπικό του θεάτρου ερευνά τώρα το περιστατικό, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Οι υπεύθυνοι του θεάτρου δήλωσαν ότι οι παραστάσεις αναβάλλονται μέ��ρι νεωτέρας.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιου είδους περιστατικό σήμειώνεται σε βρετανικό θέατρο. Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο, πρωταγωνιστής του Βασιλικού Θεάτρου Γουίλιαμ Σαίξπηρ, είχε αυτοπυροβοληθεί με όπλο στο κεφάλι, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες για την υγεία του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top