Tάμτα: «Αυτή είναι η ζωή μου»

Τί αποκάλυψε για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της

Tάμτα: «Αυτή είναι η ζωή μου»

Το γεγονός ότι η Τάμτα έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια στην Γεωργία και ότι έχει παντρευτεί και έχει γίνει μαμά μικρή είναι λίγο εως πολύ γνωστό. Όμως, στην συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από την πολυτάραχη ζωή της που προκάλεσαν έκπληξη.

Η Τάμτα Γκοντουάτζε, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό της, παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη για την προσωπική, αλλά και επαγγελματική της ζωή, στην οποία θέλησε να αποτινάξει τον τίτλο του fashion icon που κατά καιρούς της έχουν προσδώσει πολλοί και να αναφερθεί σε πολύ πιο ανθρώπινες λεπτομέρειες. Οπως είπε χαρακτηριστικά θυμάται τα τανκς να περνάνε έξω από το σπίτι της και όλους ντυμένους στα μαύρα σε περιόδους πολέμου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στους δύο πολέμους που έζησε στην Γεωργία, αλλά και το πόσο δύσκολο ήταν να ζει κανείς στην πρώην Σοβιετική Ενωση, μέχρι την διάλυσή της το 1991.

Αναφέρθηκε εκτενώς στην μητέρα της, η οποία, όπως είπε, προστάτεψε τόσο την ίδια την Τάμτα, όσο και την υπόλοιπη οικογένειά της από δύσκολες καταστάσεις. Αν και βίωνε ώριμες για την ηλικία της καταστάσεις, η Τάμτα φοίτησε για επτά χρόνια σε ωδείο για να μάθει πιάνο. Παρά τις συστάσεις της μητέρας της να συνεχίσει τις σπουδές της, εκείνη δεν την άκουσε, κάτι για το οποίο όπως είπε μετάνιωσε πολύ αργότερα. Από τα 12 μέχρι τα 14 της χρόνια συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία. Η τέχνη, είπε ήταν το καταφύγιό της στις δυσκολίες της ζωής.

Σε ό,τι αφορά τον γάμο της, που έγινε όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών, η Τάμτα δήλωσε ότι την περίοδο που παντρεύτηκε, το να «κλέβει» ένας άνδρας την κοπέλα του ήταν κατά κάποιο τρόπο της μόδας. «Εμένα δεν με έκλεψε ακριβώς, μπήκα με την θέλησή μου στο αμάξι του, ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι είχαμε αποφασίσει εκατό τοις εκατό ότι θέλουμε να παντρευτούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Έναν μήνα μετά τον γάμο της, η Τάμτα έμεινε έγκυος. Εννέα μήνες μετά έφερε στον κόσμο την κόρη της Ανι και μπήκε από πολύ μικρή στο ρόλο της συζύγου, της μητέρας, της νοικοκυράς. Ο γάμος της κράτησε έξι ολόκληρα χρόνια, μέχρι που έφτασε στ�� τέλος του.

Σε ηλικία 22 ετών, μετακόμισε στην Ελλάδα. Μάλιστα, τον πρώτο καιρό που βρισκόταν στην χώρα μας, εργαζόταν ως νταντά, καθώς κρατούσε ένα παιδί πέντε ετών. μετά ήλθε το Super Idol όπου δήλωσε συμμετοχή και βγήκε δεύτερη. Ηταν αυτό το τηλεπαιχνίδι που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Σε ό,τι αφορά τέλος την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο, η Τάμτα δήλωσε ότι απλά ήταν μία σχέση που έκανε τον κύκλο της. «Η σχέση μας απλά ολοκληρώθηκε. Ο Γρηγόρης θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου, όπως πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβαίνει και με μένα για την δική του ζωή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top