«Το μόνο που θέλει ο Γιάννης στο σπίτι είναι να έχουμε… κέτσαπ»

Για ποιον Γιάννη έγιναν οι...«συγκλονιστικές» αποκαλύψεις;

«Το μόνο που θέλει ο Γιάννης στο σπίτι είναι να έχουμε… κέτσαπ»

Αυτό που θέλει να υπάρχει πάντοτε στο σπίτι μας είναι… κέτσαπ! Τάδε έφη Βάσω Λασκαράκη για τον αγαπ��μένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην πρεμιέρα του στο θέατρο Εμπορικόν στου Ψυρρή.

Η ηθοποιός μίλησε για τις αγαπημένες συνήθειες του αγαπημένου της, με τον οποίο γνωρίστηκε πριν από ενάμισι περίπου χρόνο, στα γυρίσματα της σειράς «Η Πολυκατοικία». Μάλιστα, ορθά και κοφτά απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό.

«Ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό;», ρώτησαν την ηθοποιό. «Τα γεμιστά», απάντησε με ύφος που έδειχνε ότι απάντησε εντελώς τυχαία για να βγει από την δύσκολη θέση. «Και ποιο είναι το φαγητό που δεν τρώει με τίποτα; Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαγητό που δεν το τρώει», απάντησε εκείνη. Το παιχνίδι των ερωτήσεων συνεχίστηκε. «Ποια είναι η αγαπημένη του εκπομπή στην τηλεόραση; Αθλητικά, αθλητικά, αθλητικά. Ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι; Νομίζω ένα του… BobMarley, αλλά δεν είμαι σίγουρη ποιο. Για ποιο πράγμα τέλος γκρινιάζει; Αμα χάνει ο Ολυμπιακός… α και άμα δεν κοιμάται πολύ».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει αφήσει πίσω του οριστικά τη σχέση που διατηρούσε με την δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσιορλίδα, η οποία μάλιστα, την περίοδο που είχε σχέση με τον ηθοποιό, εργαζόταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση Αττική Οδός. Και όση ώρα εκείνος έπαιζε, η αγαπημένη του αποκάλυπτε τα προσωπικά τους. Αυτός με λίγα λόγια κοιμάται και η τύχη του… δουλεύει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top