Ποιά Ελληνίδα ηθοποιός πήγε σε πλαστικό για την μύτη της;

Μάθετε την αποκάλυψη με ονοματεπώνυμο!

Ποιά Ελληνίδα ηθοποιός πήγε σε πλαστικό για την μύτη της;

Μπορεί να είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς, ωστόσο, αποκάλυψε πως είχε ανασφάλειες με την εμφάνισή της! «Είχα πάει σε πλαστικό για να φτιάξω την μύτη μου», αποκάλυψε η Δωροθέα Μερκούρη, αφήνοντας άφωνους τους πάντες...

Μιλώντας στην εκπομπή «Φώτης Μαρία Live», η μελαχρινή ηθοποιός εξομολογήθηκε για πρώτη φορά την... αμαρτία της: «όταν ήμουν μικρή και είχε ξεκινήσει στη χώρο, ένας φωτογράφος είχε πει ότι έχω μεγάλη μύτη και πήγα σε έναν πλαστικό να την φτιάξω».

Ο γιατρός, πάντως, στάθηκε... ηθικότατος καθώς -όπως είπε η Δωροθέα- δεν δέχθηκε να της κάνει την επέμβαση και την συμβούλευσε να φύγει!

«Οι σκηνοθέτες με τους οποίους ονειρεύομαι να συνεργαστώ δεν αγαπάνε αυτά τα πρόσωπα, οπότε δεν με συμφέρει να το κάνω», πρόσθεσε η Δωροθέα σχολιάζοντας όσες ξαπλώνουν στο κρεβάτι του χειρουργείου για να αποκτήσουν «νέο» πρόσωπο.

Τους τελευταίους έξι μήνες η σέξι ηθοποιός ζει μόνιμα στην Ιταλία, ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Μόνικα Μπελούτσι με την οποία έχουν έρθει αρκετές φορές για διακοπές στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η Δωροθέα πρωταγωνιστεί μαζί με την φίλη της στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Martini, κάτι που η ίδια χαρακτήρισε «ένα μικρό δώρο για καλό ξεκίνημα στην Ιταλία».

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, πάντως, η όμορφη μελαχρινή είναι μόνη εδώ και δύο χρόνια! «Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά έτσι είναι», πρόσθεσε η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top