Γιατί «στράβωσε» η Κάμερον Ντίαζ;

Η διάσημη ηθοποιός είχε τις «μαύρες» της

Γιατί «στράβωσε» η Κάμερον Ντίαζ;

Μπορεί η Κάμερον Ντίαζ να είναι γνωστή για τις πλάκες που κάνει καθώς και για την εύθυμη και χαρούμενη διάθεση της, όμως μάλλον αυτή τη φορά κάτι την προβλημάτιζε.



Η διάσημη ηθοποιός «πιάστηκε» από τους φωτογράφους κακόκεφη και εκνευρισμένη, καθώς έκανε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Bad Teacher in Los Angeles» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον πρώην της, Justin Timberlake. Να φταίει η «δυσάρεστη» συνάντηση; Να φταίει ότι ήταν Σαββατοκύριακο και εκείνη δούλευε;




Οι «κακές γλώσσες»λένε πάντως πως αυτό που έφταιγε στην 38χρονη σταρ ήταν η έλλειψη του νέου της αγαπημένου και σταρ του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ, με τον οποίον βγαίνουν το τελευταίο διάστημα, και τον οποίο πρέπει να αποχωριστεί για κάποιο διάστημα, αφού τους «καλούν» και τους δυο οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.



Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και οχτώ μήνες, αλλά προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.




Όπως και να χει πάντως, το σίγουρο είναι πως και οι σταρ έχουν τις «μαύρες» τους ακόμα και αν είναι οι δεύτεροι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ όπως η Κάμερον Ντίαζ.



Ένα χαμογελάκι τουλάχιστον… μπορούσε να το «σκάσει»!



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top