Το μασκέ πάρτι της γαλλικής Vogue που άφησε εποχή

Εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες

Το μασκέ πάρτι της γαλλικής Vogue που άφησε εποχή

Για δύο πράγματα θα μείνει χαραγμένο το πάρτι που έγινε για τα 90 χρόνια της γαλλικής έκδοσης του Vogue στο Παρίσι: Το ένα είναι οι μάσκες με τις οποίες επέλεξαν να εμφανισθούν στην βραδιά οι σταρ της σοουμπιζ και το δεύτερο η κυριολεκτικά ξεμαλλιασμένη Kate Moss.

Το πάρτι ήταν μασκέ και εμπνευσμένο από την ταινία του Στάνλει Κιούμπρικ, «Eyes Wide Shut». Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Crillon, όπου προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας – και όχι μόνον – έδωσαν το παρόν φορώντας υπέροχες μάσκες που θύμιζαν το καρναβάλι της Βενετίας, την Comedia del Arte, ακόμα και τον Ζορό. Πρώτη και καλύτερη κατέφθασε η Gisele Bundchen, η οποία ήταν ντυμένη με μια μακριά μαύρη τουαλέτα και μία μάσκα σε σχήμα… αυγού, που κάλυπτε την περιοχή γύρω από το αριστερό της μάτι. Η Gisele άφησε σύζυγο και παιδί στο σπίτι και πόζαρε με αγνώστου ταυτότητας θαυμαστές… Λίγη ώρα μετά κατέφθασε η TyraBanks, η οποία επέλεξε μία διχτυωτή μάσκα τύπου spiderman, προφανώς για να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Και τα κατάφερε. Η Natalia Vodianova δεν άφησε και πολλά στην φαντασία, ενώ τα φλας των φωτογράφων άστραψαν δεκάδες φορές την στιγμή που η Lara Stone σκόνταψε με τις ψηλοτάκουνες γόβες της. Ο Jean Paul Gaultier εμφανίστηκε με μια μάσκα από μέταλλο γεμάτη μαύρα μακριά φτερά που ξεπηδούσαν προς τα πάνω. Εκκεντρική και εντυπωσιακή, η οικοδέσποινα του πάρτι η διευθύντ��ια της Γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld που ντύθηκε με μία στολή animal-print, που θύμιζε Cat Woman. Όμως τον τίτλο της βασίλισσα της βραδιάς κέρδισε η ιταλίδα fashionista Αnna dello Russo, μούσα του Helmut Newton, fashion editor της ιταλικής Vogue και πλέον editor στο Ιαπωνικό Vogue, με εμφάνιση, που η ίδια δήλωσε, ότι εμπνεύστηκε από την Lady Gaga.

Από την άλλη, η Kate Moss επέλεξε μια εντυπωσιακή μακριά μαύρη τουαλέτα, αλλά… ξέχασε να περάσει..από το κομμωτήριο. Αν και έχει αποφασίσει να βάλει σε απόλυτη πλέον τάξη την ζωή της, αυτή τη φορά φάνηκε να τα έχει «τσούξει» λιγάκι, ενώ τα μαλλιά της έδειχναν πιο… αχτένιστα από ποτέ.

Αγκαλιά με τον αγαπημένο της Jamie Hince, που δεν την αφήνει να κυκλοφορήσει μόνη ούτε ένα λεπτό, μπήκε και βγήκε από το πάρτι με το μαλλί να κάνει πάρτι, αλλά στον… αέρα. Παρ’όλα αυτά, δεν σχολίασε καθόλου τα όσα άκουσε, ενώ ήταν απόν τις ελάχιστες κυρίες που δεν εμφανίστηκαν με μάσκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top