Το αγόρι της Madonna γυμνό μπροστά σε άλλη

Τι έδειξε κάτω από την πετσέτα ο Jesus Luz;

Το αγόρι της Madonna γυμνό μπροστά σε άλλη

Ολόγυμνο μπροστά σε άλλη γυναίκα έμεινε το αγόρι της Madonna, ο 23χρονος Jesus Luz, που πρωταγωνιστεί σε σέξι βίντεο για γερμανική εταιρεία!

Έπειτα από την ημίγυμνη φωτογράφηση που είχε κάνει με την «βασίλισσα της ποπ», που έγινε αφορμή για να ξεκινήσει η σχέση τους, ο Jesus μας παρουσιάζει για ακόμα μία φορά τα προσόντα του...

Σύμφωνα με το σενάριο για την διαφήμιση online καταστήματος παπουτσιών, ο 23χρονος έχει μόλις βγει από το μπάνιο, τυλιγμένος με μια πετσέτα στα επίμαχα σημεία.

Όσο καμαρώνει τον εαυτό του μπροστά στον καθρέφτη και χαϊδεύει το γυμνασμένο στέρνο του, ακούγονται ερωτικά επιφωνήματα από την άλλη γυναίκα.

Με μιας, ο Jesus βγάζει την πετσέτα που καλύπτει το κάτω μισό του κορμιού του και γυρνά προς το μέρος της μελαχρινής κοπέλας που είναι ξαπλωμένη στον καναπέ!

«Σέξι», ακούγεται να λέει η συμπρωταγωνίστρια, όμως, τόσο ο Jesus, όσο και οι θεατές, διαπιστώνουν πως η μελαχρινή καλλονή μιλά για μία... γόβα που βλέπει στην οθόνη του laptop της!

Άραγε η Madonna πως αντέδρασε που ο καλός της τσιτσιδώθηκε μπροστά σε άλλη; Γιατί στην διαφήμιση η κοπέλα μπορεί να κοιτάζει το παπούτσι, ωστόσο, στα γυρίσματα όλο και κάποιο βλέμμα προς το επίμαχο σημείο θα έριξε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top