Νίνο: «όποιος νιώθει σταρ είναι βλάκας»

Δείτε αποκλειστικά την ανατρεπτική φωτογράφησή του

Νίνο: «όποιος νιώθει σταρ είναι βλάκας»

Με ένα καρότο στη θέση του μεσαίου δαχτύλου αλλά και σε άλλες πόζες που δεν τον έχουμε ξαναδεί φωτογραφήθηκε ο Νίνο για γνωστό περιοδικό. Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star, ο νεαρός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως είναι «τρομερά ευτυχισμένος» αυτή την περίοδο, ενώ πρόσθεσε πως «όποιος νιώθει σταρ είναι απλώς βλάκας»!

Με το γνωστό του σεξαπίλ και ανατρεπτική διάθεση, ο νεαρός τραγουδιστής φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του περιοδικού «Nitro».

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος, έχουν αλλάξει όλα στη ζωή μου», είπε στην κάμερα του Star ο Νίνο και μίλησε για τις εμφανίσεις του και το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

Αυτό τον καιρό, ο Νίνο συνεχίζει να εμφανίζεται μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο τραγουδιστή της Ελλάδας! Όπως είπε, ο κόσμος περνάει καλά και όσα ζουν τον γυρίζουν στις «χρυσές» εποχές της διασκέδασης, την δεκαετία του ’90.

Το τραγούδι του «Θεός» δια χειρός Φοίβου εξακολουθεί να σημειώνει επιτυχία και να ακούγεται στα ραδιόφωνα, όσο ο Νίνο και ο συνθέτης των επιτυχιών ετοιμάζουν το επόμενό τους βήμα: ένα νέο τραγούδι που θα ακούσουμε σε περίπου ένα μήνα!

«Ο Φοίβος είναι υπερπαραγωγός», λέει ο Νίνο στο Star και αποκαλύπτει πως από την αρχή της καριέρας του ήθελε να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο με τον οποίο θα συζητά κάθε του βήμα.

Όσο για την σχέση του με το κοινό; Την χαρακτήρισε ερωτική, προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν νιώθει ιδιαίτερος ή σταρ. «Όποιος νιώθει σταρ είναι απλώς βλάκας», κατέληξε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top