Η Ρούλα και το πουλί του παίκτη!

Τι είδαν τα ματάκια μας στην πρεμιέρα του «Big Brother»

Η Ρούλα και το πουλί του παίκτη!

Μουσική που δημιουργούσε αγωνία, πλάνο που ξεκίνησε από χαμηλά αναδεικνύοντας το τεράστιο πλατό και μία γιγαντοοθόνη που ανυψώθηκε για να βγει η Ρούλα συνέθεσαν το ξεκίνημα της πρεμιέρας του «Big Brother».


Η Ρούλα Κορομηλά πιο λαμπερή και αδύνατη από ποτέ, φορούσε ένα μαύρο κουστούμι, μαύρο τοπ με αβυσσαλέο ντεκολτέ που «στολιζόταν» από ένα μακρύ αστραφτερό κολιέ, γόβες με λεοπάρ λεπτομέρειες και τα μαλλιά της τα είχε κάτω….


Δε θύμιζε σε τίποτα την Ρούλα που πριν από μήνες ξεφώνιζε «Greek Idooool». Όντας καλά διαβασμένη και με την πολύχρονη εμπειρία της στην παρουσίαση, εντυπωσίασε ξανά, χωρίς όμως να χορέψει! Εξάλλου ήταν τόσο ανανεωμένη που δεν χρειαζόταν να το κάνει κι αυτό…


Το πλατό, το σπίτι του «Big Brother», τα βεγκαλικά -για καλή αρχή-, οι γιγαντοθόνες και ο επαγγελματισμός, θύμισαν τις εποχές των υπερπαραγωγών του «Bravo»…


Το σπίτι μέσα στη χλιδή έχει πισίνα, χώρο για να καπνίζουν όσοι θέλουν, αλλά μία τεράστια κουζίνα στην οποία η παραγωγή είχε αφήσει φαγητά και γλυκά εδέσματα για να γιορτάσουν οι δεκατέσσερις παίκτες το πρώτο τους βράδυ και να γνωριστούν καλύτερα. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, οι συγκάτοικοι θα παρακολουθούνται 23 ώρες το 24ωρο…. Κάθε τους κίνηση θα καταγράφεται ενώ θα πρέπει να φέρνουν εις πέρας τις αποστολές που θα τους ανατίθενται.


Τους παίκτες υποδεχόταν έξω από το σπίτι ο Παύλος Σταματόπουλος. Αφού λοιπόν αυτοί συνομιλούσαν μαζί του και μέσω γιγαντοοθόνης με τη Ρούλα, έμπαιναν μέσα στο σπίτι, αποχαιρετώντας φίλους και συγγενείς με τους οποίος δε θα έχουν καμμία επικοινωνία για όσο θα είναι στο παιχνίδι.


Αρκετά αστείο πάντως ήταν ένα περιστατικό με έναν παίκτη που είχε στην μπλούζα του ένα φυλακισμένο παπαγαλάκι. Η Ρούλα βλέποντας το τον ρώτησε αν την φόρεσε επειδή κι αυτός νιώθει σαν ένα αδύναμο πουλί. Τότε εκείνος με μεγάλη δόση χιούμορ της λέει «Εγώ έχω βγάλει αυτή τη φωτογραφία και είναι το πουλί μου.» Η παρουσιάστρια που δεν έδειξε να σοκάρεται, χαμογέλασε και άρχισε να κάνει αέρα… Μάλλον θα ζεστάθηκε…


Έπειτα τον ρώτησε «Πετάει, πετάει…;» και πριν καλά καλά προλάβει να τελειώσει αυτό που ήθελε να πει «πετάγεται» ο παίκτης ονόματι Ηλίας και λέει «Τούτο το άφησα στο σπίτι, το άλλο το πήρα μαζί μου…» Τότε όλοι ξέσπασαν σε γέλια και η Ρούλα «παραδέχθηκε» τον Ηλία για το χιούμορ του!

πρώτη ανάρτηση: 03-10, 23:47

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top